Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk: el mondanátok mit jelent számotokra, ha kiszerettek egy lányból?
Kiszerettem egy lányból, ennek a következő okai lehetnek:
- megbántott, kihasznált, megcsalt nem egyszer , sosem szeretett, titokban mást szeretett végig, csak a pénzért meg a biztos lakásért volt velem, a hátam mögött a volt pasijával kavart...kb ilyenek...
Hát figyelj, papa...
Először is egyre jobban kezdem unni a rizsáját. Azt veszem észre, hogy teljesen máshol kalandozok, amikor beszél hozzám. Nincs kedvem találkozni vele, leginkább kinyomnám a telefont, amikor hív, és amikor rámír fb-n vagy msn-en, várok jópár percet, mire visszaírok neki. Amikor a szeretlek szónak kéne jönnie, vagy nem írom le/mondom neki, vagy csak kedvtelenül, nagy nehezen. Továbbá sokszor kalandozok azon, mivel lenne jobb, ha nem lennénk együtt, a hibáit keresed, nem a pozitívumait.
Nem dobban meg a szíved, amikor meglátod. Nem mosolyogsz, nevetsz minden apró poénján, a történetei pedig totál hidegen hagynak, esetenként leoltod.
Nagyjából ennyi szerintem. Eléggé nehéz, azt tudom. Bár ha csak megbántódtál, akkor még minden lehet a régi. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!