Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy ne legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne legyen vége? A barátom szakítani akar, de én még szeretem és ahogy modnja még ő is, csak sokat veszekszük meg úgy érzi, h nem foglalkozok vele, de ezt már megbeszéltük egyszer.

Figyelt kérdés
Múlt héten is hasonló volt a helyzet, de akkor még meg tudtuk beszélni és szombaton kaptam egy olyan örökre-veled-akarok-lenni képeslapot.Most kedden eléggé kiakadtam mert nem éreztem jól magam, de erről nem ő tehetett.Elmondtam mindent, amit addig nem mertem, mert nem bírtam tovább cipelni és az lett amitől féltem. Másnap reggel még azt modnta, hogy megoldjuk, de mikor este visszajött minden szív eltűnt(közben találkozott barátaival)és nyersen körölte msnen, h sajnálja, de ennyi meg, hogy a cuccáért majd eljön valaki.Meg, hogy nem akar papucs lenni és ezért teszi ezt.Én nemértem, tudom,hogy hangulatember, de eddig iylen durva még nemvolt. Azt monjda, hogy sok fájdalmat okoztam, de az nem érdekli, hogy ő mégtöbbet. De nem baj, szerintem meg tudjuk oldani, bízok benne, hogy meggondoloja magát. De addig is mit tegyek?
2009. febr. 19. 06:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Amit csinálsz a legnagyobb hülyeség, amit egy nő tehet, de a nők 99%-a megteszi. Meghunyászkodsz a pasid előtt, aki (érzésem szerint) azért beszél így veled, h a haverok előtt menő legyen...nevetséges, és szánalmas. Állj a sarkadra!!Ha Te vagy a hibás, az más, de ha csak azért mondod ezt, hogy ne hagyjon el, akkor épp egy hatalmas lavinát indítottál magad felé!!Lehet ő ezt is akarja, hogy könyörögj! Én nem könyörögnék, ha menni akar, mehet isten hírével!
2009. febr. 21. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!