Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában találkozok vele, szerintetek Jóötlet?
Figyelt kérdés
Sziasztok egy 15 éves fiú vagyok, a kedden találkozok egy régi 8.-os osztálytársammal(15/L). Sokat beszélünk msn-en stb...nagyon kedves és szép lány.. Őszintén szólva tetszik. Szerintetek lehet esélyem? És mivel próbálkozzak?2011. márc. 5. 22:28
1/9 anonim válasza:
Abbol, hogy volt osztalytarsad, meg beszeltek msn-en, meg mi nem fogjuk tudni, hogy van-e eselyed, de mit veszithetsz, ha megprobalsz kozeledni hozza? Par felesleges msn beszelgetest. Hajra!
2/9 anonim válasza:
Legyél kedves, őszinte, határozott. Ne dadogjál előtte, úgy menj oda, hogy tudd mit szeretnél. Mond neki, hogy csinos, örülsz hogy taliztatok. Szép a haja, jól áll neki ez a ruha, nyomasd a bókokat. Most még úgysem fog semmi nagy esemény történni, msnen nyomasd a dumákat tovább, hogy jó volt a tali, stb. MEG! A tali végén mond neki, hogy örülnél, ha megismételnétek a találkozót valamikor. Pl. 1-2 hét múlva. Tervezz egy kicsit, de maradj meg spontán embernek, azt szokták szeretni a lányok, ha tudsz spontán dolgokat! Készülj kicsit, legyen jó a megjelenésed, legyél friss, illatos, ne a 2 napos pólót vedd fel, hanem tisztát. Figyelj oda ilyenekre. :) Aztán úgyis látod miket mond, de ha elutasít, akkor se búslakodj. Vagy majd később, vagy egy másik lánnyal.
3/9 A kérdező kommentje:
nemvagyok egy hüdejópasi... de szeretném ha lenne köztünk valami.. mik azok a jelek amikre figyeljek ?
2011. márc. 5. 23:11
4/9 anonim válasza:
Van egy tulipán az asztalomon, miközben vacsoráztam szerintem engem nézett. Most akkor szerelmes belém? Van esélyem?
Most komolyan, amit leírtál abból semmilyen következtetést nem lehet levonni. Ha tetszik add önmagad, ha bejössz neki, akkor jó, ha nem, akkor keresni kell olyat, akinek bejössz.
6/9 A kérdező kommentje:
márk ,mért?
2011. márc. 7. 18:23
8/9 A kérdező kommentje:
baranyai
2011. márc. 7. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!