Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős vagyok de egy évvel ezelőtt megismerkedtem egy lánnyal. Mit tudok ebben az esetben tenni?

Figyelt kérdés
Szerelem volt első látásra mindkettőnk részéről. De közös megegyezéssel nem lett belőle semmi komoly mivel nős voltam. És az a gondom, hogy én még mindíg szeretem a feleségemet meg sajnos mindíg kevésbé.
2009. febr. 18. 11:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem teszem semmi olyat amivel megbántanám.
2009. febr. 18. 14:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hiába vagy tisztességes, bántani fogod. De, ha úgy érzed, hogy nem szereted már a feleséged tényleg hagyd ott. De azért azt ne felejtsd el, hogy lehet, hogy most még nagyon szerelmes vagy ebbe a lányba, de a szerelem elmúlik.
2009. febr. 18. 14:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

én úgy látom, hogy szereted még a feleséged vagy félsz tovább lépni, hogy mi van ha a másik csak egy érzéki csalódás...?

rosszul esik neked,hogy nem törődik annyit veled, ahogy írtad. meg kellene vele beszélned, hogy ennyi volt a küzdeni akarás a házasságotokért. tudom, hogy munka meg stb. de mégis. valahol legbelül rosszul eshet, hogy nem látod a viszonzást. ez sokáig így nem mehet, mert mindketten szenvedni fogtok. tudod van az egyik oldal, aki azt mondja, hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni, de a másik meg, hogy ami nem megy gyakorolni kell. ezt neked kell eldönteni vagy nektek.

lényeg, hogy minél tovább húzod a dolgot annál nagyobb lesz a sérülés veszélye. ha döntöttél és nem a válasz mindenképpen mond el és adj neki rá esélyt, hogy megtalálja a párját, mert neked van hová menned.

2009. febr. 18. 16:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Ugyanmár SORS!!! Na jó nem akarlak megvádolni semmivel, hiszen nem ismerlek, lehet hogy tényleg próbálkoztál stb, és ha nagyon nem működik, igaz! MIért maradnál a feleségeddel, hiszen egyszer élsz! Az én gondom ezzel az a mondatod, hogy ő túl sokat dolgozik és tanul!!!Ettől kapok agyvérzést! A környezetemben lévő kapcsolatok arról szólnak, hogy a drága barát, ill. férj unja magát, mert a feleség sokat dolgozik, vagy sokat tanul, stb. Mi lenne ha ezt végre el lehetne fogadni? Csinálja a dolgát! Ha pl azért nem lenne melletted, mert a barátnőivel járkál wellness hétvégékre, lehet megérteném, de ezt nem bírom. Nőnek lenni nem könnyű. Dolgozni, teljesíteni (kevesebb elismertségért, és kevesebb fizetésért-általában-)aztán hazameni, és mintha nem dolgozott volna végig legalább 8 órát, mosolyogni, foglalkozni a gyerekkel, lehetőleg vacsit főzni, beszélgetni, aztán összepakolni, elmosogatni, lefürdeni, és utána még váljon bulya college-girl-é, hogy a férjét is kielégítse. De komolyan, gondolj bele, te se tudnál mindennek megfelelni! Kicsit legyél türelmesebb a feleségeddel! Lehet az a másik lány azért tetszik, mert az élete talán nem ennyire kötött. Jól gondold meg, mit lépsz. A feleséged is ember, és néha jobban esik neki egy masszázs, pl egy kemény szex helyett!
2009. febr. 21. 22:09
 15/16 A kérdező kommentje:
A helyzet az,hogy minden nap együtt kelünk és indulunk munkába aztán együtt is érkezünk.Szülőkkel lakunk ami azt jelenti,hogy a vacsora már késszen vár miket.Erre mincs gondja sőtt a mosogatásra sem.Egyedül a tanulás,mialatt én a ház körül ténykedem.Cak a tanulás,külömböző okoknál fogva valahogy mindíg túlzottan elszokott húzódni.És a másszázs is elég gyakran megvolt.Ja meg a heti háromszori sexel tökélletesen elégedett lennék.
2009. febr. 23. 12:33
 16/16 anonim ***** válasza:

előző vagyok

Értem, akkor más a helyzet. Így azt mondanám egyszerűen ellaposodott, mint minden kapcsolat, amivel nem foglalkoznak. Azóta született döntés?

2009. márc. 1. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!