Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy aki jól néz ki azt egyéb jó tulajdonsággal is "felruházzák" automatikusan?
Megmagyarázom:meglát a csaj egy jóképű hapsit belezúg meg minden.És tökre magától értetődően azt képzeli róla hogy amellett hogy jóképű bizonyára becsületes okos ésatöbbi.nagyon sok lány keres szép belsőjű fiút akik itt visszajelzik pl hogy "én az vagyok de velem szóba sem állnál..." stb
Viszont ez mintha a jelek szerint fordítva is működne mert a ronda srácokról egyből negatív tulajdonságokra asszociálnak.Emígyen soha nem flörtölnének egy csúnya fiúval a lányok még akkor sem ha saját bevallásuk szerint a belső élvez prioritást
ezért nem jön be a csajoknak a Király L. Norbi féle típus
ő benne minden megvan, amerre torzul az emberiség...
komolyan mondom én ha az utcán egy napot csavargok max 1 srácot látok, aki bejön, akiről viszont sugárzik, hogy nem komoly kapcsikra megy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!