Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz hogy aki jól néz ki azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy aki jól néz ki azt egyéb jó tulajdonsággal is "felruházzák" automatikusan?

Figyelt kérdés

Megmagyarázom:meglát a csaj egy jóképű hapsit belezúg meg minden.És tökre magától értetődően azt képzeli róla hogy amellett hogy jóképű bizonyára becsületes okos ésatöbbi.nagyon sok lány keres szép belsőjű fiút akik itt visszajelzik pl hogy "én az vagyok de velem szóba sem állnál..." stb

Viszont ez mintha a jelek szerint fordítva is működne mert a ronda srácokról egyből negatív tulajdonságokra asszociálnak.Emígyen soha nem flörtölnének egy csúnya fiúval a lányok még akkor sem ha saját bevallásuk szerint a belső élvez prioritást

2011. márc. 5. 00:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az általam hallott kutatások szerint a férfiak az "átlagos" női arcot tekintik a legvonzóbbnak, míg a nők inkább az extrábbakat, egyedibbeket. Ezt úgy állapították meg, hogy egymásra rajzoltak különböző számú arcot, így minél több arcot rajzoltak egymásra, annál "átlagosabb" lett a végeredmény. Ha kevés arcot raktak így egymásra, akkor valamennyire megmaradtak az egyedi vonások.
2011. márc. 5. 09:54
 12/15 anonim ***** válasza:
A dolog evolúciós háttere az, hogy ha a hím egyed olyan nőstényt keres, amely biztosan tud szülni, tehát a "jól bevált" mintázatra bukik, nem kockáztat túl egyedi nősténnyel. A nőstény olyat keres, aki minél jobban el tudja tartani és meg tudja védeni. Itt az átlag nem elég, mert a többiek is pont olyan átlagosak, náluk erősebb lenne az igazi, ezért hajlik a kicsit extrábbak felé.
2011. márc. 5. 09:57
 13/15 anonim ***** válasza:

ezért nem jön be a csajoknak a Király L. Norbi féle típus

ő benne minden megvan, amerre torzul az emberiség...

komolyan mondom én ha az utcán egy napot csavargok max 1 srácot látok, aki bejön, akiről viszont sugárzik, hogy nem komoly kapcsikra megy....

2011. márc. 5. 10:09
 14/15 anonim ***** válasza:
igaz! nézd meg a robert pattisont (remélem jól írtam), az összes csaj oda van érte csak mert jóképű. közben pedig semmit sem tudnak róla. egy nikotinfüggő beképzelt kis majom, szerintem narkós is, nem ért semmihez, de jóképű!
2011. márc. 5. 11:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Bár én nem vagyok Robert Pattinson rajongó, de ő többször nyilatkozta, hogy amíg nem lett híres, addig észre sem vették.
2011. márc. 5. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!