Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy aki jól néz ki azt egyéb jó tulajdonsággal is "felruházzák" automatikusan?
Megmagyarázom:meglát a csaj egy jóképű hapsit belezúg meg minden.És tökre magától értetődően azt képzeli róla hogy amellett hogy jóképű bizonyára becsületes okos ésatöbbi.nagyon sok lány keres szép belsőjű fiút akik itt visszajelzik pl hogy "én az vagyok de velem szóba sem állnál..." stb
Viszont ez mintha a jelek szerint fordítva is működne mert a ronda srácokról egyből negatív tulajdonságokra asszociálnak.Emígyen soha nem flörtölnének egy csúnya fiúval a lányok még akkor sem ha saját bevallásuk szerint a belső élvez prioritást
Én fiú vagyok, de az tény, hogy én is "reflexesen megelőlegezek" bizonyos (vélt) tulajdonságokat egy szép lánynak, míg egy átlagosabbnak nem igazán. De azért 3-4 találkozás után már igyekszem a reálisabb képet kialakítani a hölgyeményről :)
De a csúnya lányokhoz nem társítok azonnal negatív tulajdonságokat, bár az tény, hogy meglévőkre könnyebben figyelek fel.
23f
nem elsősorban irigység beszél belőlem persze az feltűnik hogy aki csak 1-2fokkal néz ki nálam jobban akkor ha vele együtt mutatkozom kivétel nélkül először őt veszik célba a csajszik 2önk közül hiába "egyenlítenék bőven" egyéb tulajdonságokat latba véve.
A fő kérdés amire választ keresek hogy miért van annyi kiábrándult lány aki rendes srácot akar és miért van legalább ilyen sok rendes srác egyedül aki kapcsolatot akar?nehogy már ez a két tömeg elkerülje egymást totál.
Arra jövők rá hogy az egyszerű lány felfogásában vannak a szépfiúk kiknek egy része rendes másik része nem,és vannak a ronda fiúk nos ők alapból nem rendesek(mármint az egyszerű lányok szerint).
Vagyis ha valaki rendes srácot akar akkor pont az a típus kell neki amiből a leges legkevesebb van a placcon szal értelemszerűen hiánycikk és nem talál.
Boss válasza:
Nos kedves kérdező, szerintem azért van ez a sok "kiábrándult nő" aki "rendes srácot keres" mert az úgymond "bunkó pasi" igen szépen leépíti őket.Ők folyamatos jelleggel azt vallják hogy a belső a fontos stb..stb.. Ezt nagyjából 10% gondolja komolyan.
A "rendes srác" jellegűek pedig el vannak nyomva a "bunkó pasik" miatt..Hiába tartozol a rendes srác kategóriába ha egy bunkó pasi el vesz előled/tőled mindent..Remélem a nőknek egy bizonyos életkortól megjön az eszük és végre megtalálnak minden normális srácot. :)
16/f
Én nem vagyok kiábrándult, mindig rendes pasikat választottam, akik kedvesen utasítottak el/szakítottak velem. Eszembe nem jutott volna olyan ember után futni, akiért általánosan odavannak a lányok, mert olyan lány, aki beszélgetni szeret komolyabb dolgokról, és biztonságot keres, az nem üres fejű szépfiúban találja meg azt. Sőt, nekem a legtöbbször a szépfiúnak kikiáltott, tüsi hajú pasik, ha külsőre kéne valami jelzőt mondani, nem is tetszenének, mert annyira unszimpatikus, ami a szemükből sugárzik, hogy nem is értem, hogy bizonyos emberekkel miről lehet beszélgetni, ha ennyire oda vannak értük.
Persze ez nem azt jelenti, hogy minden helyes fiú ostoba lenne.:)
Egyébként van benne valami - a kérdésre válaszolva. De szerintem a szemek árulkodnak, valamint beszélgetés után akár rögtön kiderülhet, hogy az a jó tulajdonság nincs is ott.:)
19/L
elvileg az átlagos külső a legszebb, nem tom milyen felmérés szerint, és ez nagyon ritka
aki pl nem szögletfejű, nincs elálló fülek, szabálytalan fogak, stb stb
és ha megfigyeljük, valahol az emberek elkorcsosodnak, mert tényleg ritka akinek szép, ovális az arca, szabályos mindene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!