Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene baja van most a férjemnek? Főleg férfiak véleményét várom!
Tegnap délelőtt beszélgettünk, és megjegyezte finoman, hogy egy kicsit elhagytam magam. Öt hós a lányunk, és én beleestem a kismama csapdába. Nincs idő magamra.
Gondoltam egyett (délutános volt) mikor átjött a barátnőm (az egyetlen, ráadásul két hónapja nem láttam), rábíztam a kicsit, és összeraktam magam. Borotválkozás, hajbelövés, smink.
Ráadásul múlt héten elment a tejem végleg, úgyhogy előkotortam a régi szép melltartóimat, csinos ruháimat.
így vártam haza.
Először meglepődött, és megkérdezte, miért vagyok kisminkelve. Mondtam, hogy foglalkoztam egy kicsit magammal.
Először poénkodott azon, hogy hú, biztos szeretőm van, viccelődve visszaszóltam, hogy persze, egyszerre hatan vágtak partiba.
A vége már az lett, hogy én a barátnőm miatt kifestem magam, neki nem, mással többet vagyok, mint vele.
Rákérdeztem, hogy a babára gondol-e, de nem.
Hragszik rám. De miért?
20:45-ben a behapsizom fenyegetés a lehető legrosszabbul tetted
te mit éreznél, ha ezt mondanák neked? ha te nem majd, más nő?!
hogy nem vagy fontos!!
pontosan ezt érzi ő is.
és ez veszélyeket rejt magában. olaj volt a tűzre!
a miért a rossz lányokat veszik el a férfiak c. könyv-re utalok
Bocsi, de a férjed egy igazi kőbunkó f.szkalap.
Meg te is, hogy egy ilyennel összekötötted az életed és még gyereket is szültél neki. Most edd meg amit főztél!
Pff.. szerintem a kérdező értelmes válaszokat/segítséget kér, és nem oltogatást.. -.-"
Talán azért ment hozzá és szült neki gyereket, mert szereti..
Szerintem este amikor már fekszetek le, tapintatosan kérdezd meg tőle, hogy "Mi a baj? Az, hogy áthívtam a barátnőmet?" aztán ha nem válaszol.. vagyis mind1, hogy mit mond.. :) mindjárt tedd hozzá, hogy "Csak azért hívtam át, hogy legyen egy picit a babával, amíg én kicsinosíthatom magam neked... Hiszen Te mondtad, hogy kicsit elhagytam magam. Csak tetszeni szeretnék neked.. Mert Téged szeretlek a világon mindennél jobban.."
Vagy valami hasonló érzelmes szöveget mondj neki :)
Szurkolok! Remélem, hogy minden rendeződik :)
15L
Kedves Kérdező!
Az utolsó kommentelő mégcsak 15 éves,mégis messzemenőleg ő adta szerintem a legjobb tanácsot:)
Szépen mond el őszintén,hogy te még mindig ugyanúgy szereted,és miatta csípted ki magad,hisz még mindig neki akarsz tetszeni.Mindennél fontosabb számodra,és sosem csalnád meg!:)
Nem kell fenyegetőzni,és sose mondj neki semmit haraggal.Biztos megnyugszik.Mindenképp beszéld meg vele ezt,aztán hajrá:)))) 23N
Tudom, hogy nem kellett volna mondanom, de már nagyon elkeseredett voltam. Amint kimondtam, meg is bántam.
Kedves 15/l!
Köszönöm a jótanácsot, tegnap meg is próbáltam, több-kevesebb sikerrel.
Ettől függetlenül reggel még hajtotta a hülyeségét, de nem is reagáltam rá.
21:06-os vagyok :)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek :) Ez jól esett..
Vannak fejlemények? :) Megbeszéltétek a dolgokat? Javult a helyzet?
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!