Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy azon túlmenően, hogy egy srác bejön-e az is rengeteget számít, hogy kimutatja e az érzéseit vagy sem?
Nem, de nehéz volt megérteni, bocsi.
Nem kell mindig azt hinni, hogy harcolni kell vagy semmit nem csinálni. Ne hülyeségekkel foglalkozz, hanem a szerelmeddel.
Az biztos, hogy a legtöbb ember szereti, ha a másik egy kicsit kihívás neki. Vagyis elég riasztó tud lenni egy ismerkedés, kapcsolat elején, ha a nő könnyen kapható, vagy a pasi túl akaszkodós. Ehhez nem is igazán flegmának kell lenni és úgy csinálni, mintha a másik nem érdekelne, mert akkor esetleg a másik ezt el is hiszi és pont ezért le is mond rólad.
De azért valahogy éreztetni kell, hogy nem függünk a másiktól sem érzelmileg, sem sehogy. Persze ez azért tényleg inkább az ismerkedésre és a kapcsolat elejére vonatkozik.
Az azért fontos, hogy emellett maradjunk önmagunk.
Ez szerintem mindkét nemre vonatkozik.
Én minden lánnyal tényleg a lehető legudvariasabb vagyok, mindig mindenben mellettük állok, bármi van. Viszint az érzéseimet nagyon nehezen fejezem ki, és nem vagyok az a típus aki minden hétvégén másnak modnja hogy szereti, és ha kell képes vagyok akár hónapokat is várni egy adott személyre.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!