Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha a bartátnőtök bevallja hogy szeret benneteket akkor hogy reagáltok?
Figyelt kérdés
Nem jártok. Barát :D. De olyan, hogy vele vagytok a legjobb viszonyban a csajok közül. Mit tesztek? Eltávolodtok tőle, ha elmondja nektek?2011. márc. 3. 22:36
1/12 anonim válasza:
Ha szép, akkor boldog leszek és elveszem feleségül, ha rona mint a hét napos akármi, akkor pedig szomorú leszek, mert tudom, hogy fájdalmat fogok neki okozni a létemmel. És vagy maradunk jó barátok, vagy erőszakos ellenállást kell tanusítanom, az értetlenség miatt.
2/12 anonim válasza:
Ha Nekem is tetszik leteperem, ha nem, akkor is. Megérdemli, ha már ilyen bátor volt :D
Viccet félretéve, nem tudom, de ha jó nő, nem értem mi a gond.
3/12 anonim válasza:
te szereted őt? vagy legalább bejön?
4/12 anonim válasza:
hogy reagálok? úgy hogy nem érdekelsz, húzz innen...úgy is meg fogsz csalni.....:S
5/12 anonim válasza:
éneztavallomástjól átgondolnám,de nem reagálnám ledurván.Különben attólfügg ki ő,nem attól,hogycsúnya vagy szép.Attól,hogy én mit érzek,tetszik e vagy nem.Ha te nem szereted,egyértelmüen ,figyelmen kivül hagynám,de ha egykicsit is,akkor legalábbkimutatnám.Lessz ami lessz.
6/12 anonim válasza:
Hogy vannak emberek akiknek még az is problémájuk,ha szeretik őket!Én örülnék és kivárnám,mi lesz , hátha én is megszeretem.Vagy már szeretem is,hiszen ez oda visszajátszik általában.
7/12 anonim válasza:
ha vonzódom hozzá akkor örülnék neki. ha nincs vonzalom akkor kevésbé.
8/12 anonim válasza:
"Hogy vannak emberek akiknek még az is problémájuk,ha szeretik őket!"
majd ha egy párszor visszaélnek nálad ezzel a szóval akkor talán nem fogod te sem olyan szívesen hallani már
9/12 anonim válasza:
én is beleszerettem akaratomon kivül egy fiuba,de ő nem hiszem,hogy érezne valamit is felém.Megpróbálok nem találkozni vele,mert voltam olyan balga,hogy megmondtam,de ő nagyon hidegen válaszolt.Ennek nincs élete és jövője ez egy olyan szerelem ami nem teljesedhet be.Ráadásul nagy a korkülömbség is.Plussz barátnője rokon.Gyakorlatilag minden elválaszt tőle,csak ez a halhatatlannak látszó őrült szerelem nem mulik és csak én érzem.
10/12 anonim válasza:
láttad már a Szextúra c. filmet ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!