Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Arra gondoltam, hogy nonapra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arra gondoltam, hogy nonapra baratnomnek egy szal rozsat veszek illetve vmi csokit. Mien csokit illik ilyenkor adni? (pl: Merci. Raffaello? )

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 19:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem bármilyen csokit vehetsz neki. :) A leges legolcsóbb is megteszi... Az biztos, hogy meghatódik ,hogy gondoltál rá :)
2011. márc. 3. 21:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
A hóvirág védett, szóval azt nem kéne :D Vagy vmi különleges díszítésű virágcsokor? Vagy azt ilyenkor nem szoktak? Én szalagtűzőre ilyent kaptam és hát gyönyörű szép volt, de gondolom drága is...
2011. márc. 3. 21:45
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Virágboltban is lehet kapni hóvirágot, de jó a tulipán is...

Mindegy, szerintem a rózsa egy csokival már annyira elcsépelt, hogy az valami félelmetes...

A pasik már nem tudnak semmi újjal előrukkolni, csak tippet adtam.

2011. márc. 3. 23:13
 14/20 A kérdező kommentje:

Hat ugy latom megoszlanak a velemenyek..oszinten szolva nem szeretnek semmi nagyobb erteku illetve komolyabb ajandekot venni...mert ugyebar ott lessz majd a szulinapja stb...

Sokan azt mondjak, hogy nem kell tulzasba esni pont eleg egy rozsa illetve egy csoki, ne vegyek nagyobb ajandekot...

Bar most, hogy mondjatok kicsit elkezdtem ketelkedni benne, hogy megis csak viragot es csokit vegyek-e.

Egyebkent 1 het mulva leszunk 2 honaposak, ezert is gondoltam leginkabb a csokira es a rozsara...

Ha mar itt tartunk cserepes v vagott?

2011. márc. 4. 11:50
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
vágott szerintem
2011. márc. 4. 14:48
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen vágott. Én páromtól kaptam egyszer cserepeset, mindig útban van, nincs akkora házam, hogy elférne valahol... Kidobni meg persze nincs szívem.
2011. márc. 4. 14:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Láttam tartósított rózsát,3 évig eláll...Na az komoly
2011. márc. 6. 01:34
 18/20 anonim ***** válasza:
78%
Én egy szál rózsát szoktam kapni, tavaly pedig (3. alkalom) egy kis fokföldi ibolyát is kaptam mellé. Bőven elég egy szál virág, ha nem tudod, milyet szeret, akkor lehet rózsa, szerintem annak minden lány örül. Ha a csoki mellett döntesz, akkor megint csak az a legjobb, ha olyat veszel, amit Ő szeret- ha nem tudod, milyet szeret, akkor a Merci pl. jó választás lehet, mert abban sokféle van :) 20L
2011. márc. 6. 03:47
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak nehogy Bagoly Berti Féle Minden Ízű Drazsét vegyél neki ;)
2011. márc. 6. 04:26
 20/20 A kérdező kommentje:

20L (tegnap 04:26)

Koszi koszi :))

Mercit vettem neki(tobbfele:)) meg valszeg adok melle 1 rozsat :))

Utolso hsz.....ez fajt! :D:)

Szellemizut :D

2011. márc. 7. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!