Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra gondoltam, hogy nonapra baratnomnek egy szal rozsat veszek illetve vmi csokit. Mien csokit illik ilyenkor adni? (pl: Merci. Raffaello? )
Virágboltban is lehet kapni hóvirágot, de jó a tulipán is...
Mindegy, szerintem a rózsa egy csokival már annyira elcsépelt, hogy az valami félelmetes...
A pasik már nem tudnak semmi újjal előrukkolni, csak tippet adtam.
Hat ugy latom megoszlanak a velemenyek..oszinten szolva nem szeretnek semmi nagyobb erteku illetve komolyabb ajandekot venni...mert ugyebar ott lessz majd a szulinapja stb...
Sokan azt mondjak, hogy nem kell tulzasba esni pont eleg egy rozsa illetve egy csoki, ne vegyek nagyobb ajandekot...
Bar most, hogy mondjatok kicsit elkezdtem ketelkedni benne, hogy megis csak viragot es csokit vegyek-e.
Egyebkent 1 het mulva leszunk 2 honaposak, ezert is gondoltam leginkabb a csokira es a rozsara...
Ha mar itt tartunk cserepes v vagott?
20L (tegnap 04:26)
Koszi koszi :))
Mercit vettem neki(tobbfele:)) meg valszeg adok melle 1 rozsat :))
Utolso hsz.....ez fajt! :D:)
Szellemizut :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!