Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Voltatok már ugy hogy szerettetek valakit de mégsem kellett?
Nagyon szeretek egy fiut akivel majdnem osszejottunk,de kozbejott egy csaj:/(Ez már 2 honapja)
Vele akarok lenni szerelmes vagyok belé,nincs olyan perc mikor nem gondolok rá.:/ Tudom rola hogy o nem megy bele olyan kapcsolatba ahol nem tud élni nemi életet..mert én még szüz vagyok..és nem vele akarom elvesziteni a szüzességemet mert tul sok csajjal kavart már es nagy csajozos és kibeszélos,és nemtudna várni egy hetet se egy lányra mert a 2. nap már le akarna fektetni,én meg még soha nem voltam pasival.:/ most ittvan az esély hogy vele lehessek de néha olyan érzésem van hogy mégsem akarom az egeszet.Ezmi? Segitsetek!
L/15
F/17
Szerintem játszadozz egy kicsit vele. :) Azt ne engedd meg neki, h lefektessen. Csak húzd egy kicsit az agyát. Aztán ha nagyon csak a szexre megy, és nem tud várni annyi időt amennyit te szeretnél, akkor szakíts vele. Az is lehet h ő előbb megteszi, de legalább rád fel fog nézni! Mert, így nem lennél egy kis ribanc a szemébe akit egyből fel tudott vinni a szobára.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!