Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy őrülten szerettetek valakit, de az illető nem is akart hallani rólatok?
Nekem talán az a legrosszabb, hogy lett volna esélyem megszerezni, de elszúrtam. Talán, mert kevés barátnőm volt és nem tudtam, hogyan kezeljem a lányt. De én akkor is szerettem és nem csaltam meg, vagy hagytam ott. Sajna neki a menő legények (úgymond rossz fiuk) jobban bejöttek, nem számított, hogy minden két hónapban kellett cserélje őket, mert mind otthagyták és ahogy az egyik ment a másik már jelentkezik is.
Jah, meg szokott hiú reményeket kelteni bennem, de csak a naivitásom visz bele, hogy mindig szóba állok vele, meg mindig igyekszek segíteni neki.
20f
mennyi ideig tartott ez a "kín" nektek?
Egyszer volt egy szak akit tényleg nagyon szerettem de ő nem tudott róla és ha megtudta volna lehet hogy rajtam nevetett volna fél suli.
Volt egy másik aki nagyon tetszett de hiába próbálkoztam hogy elhívom, mindig kerülte a témát és engem is egy idő után.
szijja én hasonló helyzetben vagyok annyi külömbséggel h én csaj vagyok szal télleg megértelek...és velem ugyan ezt csinálja 1 fiu és próbáltam már elfelejteni meg minden de nem megy...:s
Annyit még hozzátennék h nem minden csaj szereti a bunkó pasikat:d
tudom, hogy nem minden lány rajong a bunkókért, bocsi az általánosításért.
Kár, hogy csak ilyen kevesen vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!