Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen stílusú lányok jönnek be 16 évesek közül?
szia!ne itt keress stilust magadnak...ugy öltözködj ahogy jol esik és amiben jol érzed magad!a lényeg,hogy mindenki lássa,hogy elégedett vagy mgaddal,jol érzed magad a börödbe...és ettöl lesz egy hihetetlen kisugárzásod:)és nyilván olyan fiú fog hozzád odamenni aki hasonli stilust képvisel vagy egyszerüen elfogad:)
ne megváltoztatni akard magad hanem legyél önmagad!
"fehérbőr" --> ezt az elképzelést én is támogatom x)
legyen nagy kék szeme és szőke hosszabb haja-- vsalhatjais kinek mi áll jól
ne legyen rocker fúúúj 1 csaj rocker nagyon kiábrándító szerintem x)
szóval legyen aranyos, amit elöbb írtam a kék szem/szőke haj az csak nekem a gyengém, mivel én is szőke vagyok és kék szemeim vannak :D
nagyon szép lehet egy lány nagy barna szemekkel is x)
előnyös a feszülős nadrág, ami ugye követi a csípőd vonalát--> ugye ami szép azt meg kell mutatni <3
hozzá vmi top vagy nem tom, lényeg hogy fejezze ki nőies alakodat, szerintem
ugye 1 bakancs fekete bő pulóver rajta valami hülye zombival meg vmi nadrág féle egyáltalán nem előnyös 1 szép lánynak szerintem...
dehát te lány vagy vannak gondolom barátnőid, tudnak tanácsokat adni... ha csak nem mind igénytelen rocker :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!