Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, milyen stílusú lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen stílusú lányok jönnek be 16 évesek közül?

Figyelt kérdés
Úgy értem a deszkások, vagy a divatosabbak, vagy milyen stílusúak öltözködésben, hajviseletben meg ilyen dolgokban? Ne azt írjátok, hogy mindenkinek más, hanem hogy nektek mi jön be!
2009. febr. 17. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

szia!ne itt keress stilust magadnak...ugy öltözködj ahogy jol esik és amiben jol érzed magad!a lényeg,hogy mindenki lássa,hogy elégedett vagy mgaddal,jol érzed magad a börödbe...és ettöl lesz egy hihetetlen kisugárzásod:)és nyilván olyan fiú fog hozzád odamenni aki hasonli stilust képvisel vagy egyszerüen elfogad:)

ne megváltoztatni akard magad hanem legyél önmagad!

2009. febr. 17. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
elsö vagyok:P..csak,hogy a kérdésedre is válaszoljak,olyan ruhát vagy frizurát viselj ami kiemeli mondjuk az arcod,alakod.ami megmutatja azt ami szép és eltakarja azt amire kevésbé vagy büszke:)
2009. febr. 17. 19:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
deszkas vagy lazan elegans. pl csipkes top, bolero, farmer szoknya, enyhe smink (semmi alapozo meg rikito ruzs meg szemoldokig mangalt szemek)
2009. febr. 17. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
nekem az olyan jön be ami: a haja lehet fekete, szőke, barna, vörös de leginkább szőke! az öltözetben csak az a lényeg hogy legyen stílusa! ( persze ne legyen emo, punk.... szóval ne legyen igénytelen)! úgyértem hogy úgy öltözzön fel ami megy is egymáshoz!( pl ne vegyen fel kivágott topphoz bakkancsot :D ) és legyen kedves, ARANYOS, és nem vagyok perverz de legyen legalább valamennyii melle meg se*ge! ne legyen sovány! mindenképp hosszúhaj, fehérbőr:D:D:D
2009. febr. 17. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ja és lehet extrém ais a haja és ami a legfontosabb hogy nézzen ki jól, DE NE Kur*ÁSKODJON! ( bocsánat a kifejezésért)
2009. febr. 17. 21:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ja és annyit hozzá tennék ahoz hogyha vkinek még nincsen melle, segge attól még lehet jó csaj!!!
2009. febr. 17. 21:53
 7/8 anonim ***** válasza:

"fehérbőr" --> ezt az elképzelést én is támogatom x)

legyen nagy kék szeme és szőke hosszabb haja-- vsalhatjais kinek mi áll jól

ne legyen rocker fúúúj 1 csaj rocker nagyon kiábrándító szerintem x)

szóval legyen aranyos, amit elöbb írtam a kék szem/szőke haj az csak nekem a gyengém, mivel én is szőke vagyok és kék szemeim vannak :D

nagyon szép lehet egy lány nagy barna szemekkel is x)

előnyös a feszülős nadrág, ami ugye követi a csípőd vonalát--> ugye ami szép azt meg kell mutatni <3

hozzá vmi top vagy nem tom, lényeg hogy fejezze ki nőies alakodat, szerintem

ugye 1 bakancs fekete bő pulóver rajta valami hülye zombival meg vmi nadrág féle egyáltalán nem előnyös 1 szép lánynak szerintem...

dehát te lány vagy vannak gondolom barátnőid, tudnak tanácsokat adni... ha csak nem mind igénytelen rocker :(

2009. szept. 1. 02:07
 8/8 anonim válasza:
Nana!!! Nem minden rocker csaj igénytelen! sőt...! Te szerintem a punkokkal kevered őket akik tényleg nekem se jönnek be! De a rocker csajok nekem nagyon bejönnek és nekem kevésbé jönnek be az olyan csajok akik ilyen rózsaszín plázacicák... De hát én is egy srác vagyok a sok közül :D Különböző ízlése van mindenkinek. Ízlések és pofonok... Ezt a legjobb mondat amit mondhatok erre a kérdésre. :D
2010. jún. 12. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!