Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az internetes kapcsolatok jövőjérő?
Ha csak neten tartjátok a kapcsolatot akkor nem sokat.
Ha ott ismerkedtetek meg és mostmér csak élőben találkoztok bármi lehet.
Nekem elég űrbéli hogy egy kapcsolat hogy tud kialakulni internetről.
Egyszer egy csaj visszaírt másodkörben telefonszámot adot meg és randiztunk 4 hónapig találkozgattunk.
1000-ből 1...
Én időpocsékolásnak tartom mert senki nem ír vissza, és ha vissza is ír akkor msn-n ráz le néhány napon belül.
Lehet hogy bennem van a hiba, de a legtöbben azt mondják hogy ez nem igaz..
Mármint a netes társkeresésről?
Jó dolog az, csak tudni kell kezelni. Nagyon sokan nem tudják, ezért aztán persze csalódnak is, és azt hiszik, hogy az egész úgy sz*r ahogy van. Nekik ajánlom a figyelmükbe ezt az írást: [link]
Érdekes módon nekem ragyogóan bevált. Most már lassan öt éve, hogy a love.hu-n rátaláltam életem párjára. Azóta is remekül megvagyunk, imádjuk egymást, össze is házasodtunk, egy életre tervezünk...
Szóval lehet ezt jól csinálni. A fent belinkelt cikk sokat segíthet ebben mindenkinek.
Ez attól függ a férfiak 90%-át magasról leszarják a társkeresőkön.
A nők meg a napi levelek sokaságából válogathatnak.
Tehát kedves kérdező ennek függvénye hogy ki keres párt..
Nekem pont ezért visszatetsző az egész többet nem pazarlom az időmet ezzel a módszerrel!
F.
Férfiaknak fölösleges szerintem regisztrálni!
A nők többsége nem is gondolja komolyan csak kell az egójuknak hogy a sok gyáva "kretén" írogat nekik potyára, időnként meg nevetnek egykét megnyitott levelen a barátnőjükkel, vagy a fotódon gúnyolódnak. Természetesen válaszra sem méltatva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!