Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőmmel? Nagyon szeretem, de ezt már nem bírom!
Tizenévesen heroinfüggő? Az szép lehet. Beszélgess el vele erről, az általában mindent megold. Ha bunkó és flegma szerinted, mondd meg neki, ha szeret akkor veled kapcsolatban képes lesz változni.
19L
akkor viszont ha ezt így gondolod, és magától nem megy el elvonóra akkor kezedbe kell venned az irányítást ebben az ügyben. az ő egészsége érdekeében is fontos.
esetleg beszélj a szüleivel, bár nem tudom miylen lehet a családi háttér, hogyha ilyen súlyos probléma áll fenn.
Miért vagy olyan kapcsolatban, amiben nem vagy boldog éa miért viselsz el olyat, akit nem bírsz elviselni??
Miért kell gondolkodni ezen?
figyelj.őszinte leszek.én is fogyasztottam már sokmindent.
ha herrt lővi a csajod,akkor a fején meglátszik nem is kicsit.a herka nagyon drága szer,és nem igazán van tiszta belőle jelenleg az országban.lőhet spurit is,katit meg sokféle szir sz.rt.
ha valóban herkázik,nem akarlak elkeseríteni akkor már menthetetlen.3 fajta kábszertől kaphatsz azonnal fizikai függőséget 1 alkalom után is akár:alkohol,nikotin,heroin.
a többi lelki dolog,amit ki tudsz nevelni te is belőle.
ha menthetetlen vidd el a révre.ez magyarországon egy szenvedélybeteg segítő szolgálat.ne fossál,normálisak,és diszkrétek.
ja és még valami.nem tudom h álltok anyagilag,de ha herkázik,akkor százezer forintos tételről beszélünk hetente.
sztem amúgy kizárt a herka,mivel ha lövi akkor nem két napja csinálja.már leépült volna elég rendesen.a feje olyan lenne mint egy útszéli kivert ribinek.
én vmifajta amfetamin származékra gondolok.de lehet ketamin is,arra talán van még pénze.mondjuk az is elég gáz.
kokain is kizárt,mert nemhiszem h van 15 ezre 1 felütött grammra.ha kolázik akkor megpuffad a feje,és beszürkül kicsit a bőre.
arról meg annyit,ha vki 15 évesen flegma volt,az 30 évesen is az lessz,sőt 40 évesen is az fog maradni.
az emberek nem változnak ezt tanuld meg!!!!
ha segíteni akarsz rajta,hát b.zdmeg az kemény menet lessz barátom.
egy tapasztalt férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!