Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Van egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Van egyáltalán megoldás?

Figyelt kérdés

Van barátom,3 éve,nemrég szakítottunk 2 hónapra,de aztán megint kibékültünk,mert nem birtuk tovább,és láttam egy csöpp esélyt,hogy változni fog a helyzet,és minden szebb lesz. De nem nagyon változott,én megpróbáltam sok mindent,de őt akkor is elborítják a gondok.

Én meg 1 éve kb.MSNezek és beszélgetek telefonon egy pasival,aki a szomszédos országban él...kedves,meg szeretnék is szexelni vele(egy időre elfelejtettem,mikor a barátommal próbáltam a kapcsolatunkra koncentrálni).Nagyon szeretnék vele találkozni,ami per pillanat nem igazán megoldható,főleg,mivel most végül is van pasim. Nem tudok,mit csinálni,és kit választani. Mert amazzal a pasival nem tudnánk úgyse járni....és mostanában napközben azt képzelem el,hogy vele vagyok vele szeretkezek,és nem a barátommal...

Lányok,veletek már történt ilyesmi? MIt csináltatok?

2009. febr. 17. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez neked így nem jó változtass, de a virtuális dolgok, azok sok egyéb váratlan fordulattal járhatnak, a személyes találkozáskor, talán marad a távszex, ha igy is jó.
2009. febr. 17. 16:51
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Nem történt ilyen, mert sosem csapnám be a párom és sosem maradnék csak azért vele, mert a másik kiszemelttel nem kivitelezhető a kapcsolat. Eleve párkapcsolatban nem kacsintgatok más pasik felé (gondolatban sem). Ha meg úgy érezném, nem működik, akkor szakítok és úgy keresek mást, nem csapom be szerencsétlent. Undorító dolog az ilyen.
2009. febr. 17. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult, de ha igazán szereted a párodat, és nem akarod elveszíteni, akkor nem mész a bizonytalanba csak mert megtetszett valaki, sőt... az lenne a legegyszerűbb ha megpróbálnád kizárni ezt a harmadik felet a képből, hogy a legkevésbé se zavarjon.
2009. febr. 17. 17:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én pont így éreztem egy 2,5 éves kapcsolatban, szintén volt valaki, aki felkeltette az érdeklődésemet, és én igen, kiléptem a régi kapcsolatból, és nem bántam meg. Szerintem fontos hogy tisztázd magadban hogy mit vársz a kapcsolatodtól, házasság, család, gyerekek ? Ő az a pasi akivel le akarod élni az életed, és látod magad 5 év múlva is vele, boldogan? Ha igen, küzdj érte! Ha még csak a huszas éveid elejét taposod, akkor élj úgy, hogy majd nagymama korodban jó legyen visszaemlékezned.Próbálj ki mindent, amire vágysz, mert ha azt kihagyod, nem lesznek emlékezetes pillanatok, amiből erőt meríthetsz. Nekem bejött. Ha ragaszkodtam volna hogy fenntartsak egy "majdnem" jól működő kapcsolatot, most nem élhetnék az "igazán" jó kapcsolatban, már 6 éve. Benned van a válasz, keresd meg !
2009. febr. 17. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!