Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bűn e a smárolás? Római...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűn e a smárolás? Római Katolikus vallásúnak?

Figyelt kérdés

Nos 14 éves fiú vagyok.

Római Katolikus vallású vagyok és hiszek Istenbe!

2011. márc. 2. 15:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Szupermókus

Te normális vagy

szerinted nem az ugy e?

2011. márc. 2. 15:50
 12/22 Szupermókus ***** válasza:
100%
Dehogy lenne bűn! Akkor Isten miért mondta, hogy sokasodjunk??? (bár a kínaiak és az indiaiak túlzásba is vitték) ... akkor a sex bűn? gondolj csak bele!
2011. márc. 2. 15:52
 13/22 anonim ***** válasza:

Ha szeretik egymást? Ebben a világban nincs szeretet, legalábbis ritka, ami őszinteségre alapszik, tehát a többi az hamis. Azok a nagyobbak súlyos hibát követtek el.

A hittantanár szerintem egy démon, vigyázz vele :(

Szupermókus: Ja tényleg, ezt el is felejtettem.. de akkor még van idejeˇˇ

2011. márc. 2. 15:53
 14/22 A kérdező kommentje:

így van

Van yahoo mesengered vagy valami ahol beszélhetünk?

2011. márc. 2. 15:53
 15/22 anonim ***** válasza:

Van mindenem, írsz privit, és megkapsz :D

Amúgy gyarlónak érzem magam, de azt hiszem beleszerettem Szupermókus betűibe, és csókolózni szeretnék velük :(

2011. márc. 2. 16:07
 16/22 anonim ***** válasza:

A Biblia egyértelműen kimondja, hogy nem szabad hagyni, hogy az ördög megkísértsen a hús bujaságával és bűnre csábítson.

Javaslom, hogy mindenképpen gyakorolj önmegtartóztatást, és kérd Isten segítségét, hogy adjon erőt ahhoz, hogy el tudd zárni ezeket a bűnös földi vágyakat.

Csak akkor szabad ilyet csinálni, ha az illető nővel Isten és ember előtt a házasság szent kötelékében egyesültetek, akkor a pap is mondani fogja, hogy "megcsókolhatod a menyasszonyt".

Addig a pillanatig igenis bűn, amit tilos elkövetni, vagy ha megtetted, akkor mindenképpen meg kell gyónni.

http://www.youtube.com/watch?v=x45EOzMJA5o

http://www.youtube.com/watch?v=Y-8DsRrO3gw

23F

2011. márc. 2. 16:21
 17/22 anonim ***** válasza:
75%
Az a bűn hogy a vallásod dönti el hogy mit csinálsz és nem te.
2011. márc. 2. 16:38
 18/22 anonim ***** válasza:
50%
Azért milyen fura hogy minden ami az embernek jól esik az már bűn. Nem gondolkodtatok még el ezen?
2011. márc. 2. 16:47
 19/22 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom római a görög katolikusoknak és a reformátusoknak is ugyan az az istene.De a görögkatolikusnak és a református papoknak még felesége és gyereke is lehet!Nekik nem bün a házas élet akkor a smárolás sem lehet!A romai katolikusok ilyen hycomatok meg az ortodoxok a vallás terén.Ha te nem papnak készülsz ne foglalkoztasson ilyen hülyeség.Ahogy a mondás tartja egyél,igyál szaporodj!!!Nem vagyok hívő de a katolikusok is fehivják afigyelmet a családra és a gyermek nemzésre,igaz az utobbira nem házasságon kivül!Szerintem smárolj nyugodtan!!!!
2011. márc. 2. 18:59
 20/22 anonim válasza:

Én tudok egy nagyon szuper blogot... itt választ kaphatsz minden kérdésedre :)

[link]

2012. jan. 8. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!