Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-18éves fiúk! Ti meddig szoktatok egy lánynak udvarolni? Ha komoly kapcsolatot szeretnétek?
max 3 alkalom. (randeváóúű)
Ha azalatt nem adja meg magát akkor szevasz!
Én 6 hónapja udvarlok egy gyönyörű lánynak, még semmi nem történt köztünk. Nagyon jól el vagyunk és nagyon kötődünk egymáshoz, és a lényeg, hogy ő is azt érzi amit én, és csodálatos érzés ez mindkettőnknek... Legalább megismerjük egymást...
19/F
Előző vagyok újra.
Persze járogatunk egymáshoz, ismerjük egymás szüleit, szóval minden...
Én pont két hónapja kezdtem udvarolni a mostani barátnőmnek, akitől kifejezetten komoly kapcsolatot szeretnék.
Három nappal ezelőtt jutottunk el a csókolózásig, aminek azért örülök, mert látom, hogy másnak sem fogja széttenni a lábát az első szóra.
Amúgy a kérdésedben szereplő "komoly" szót hogy érted? Ha feleségül tervezed venni (holtomiglan-holtodiglan), akkor hónapokig, évekig is hajlandó vagy udvarolni, nem?
Ha viszont a "komoly" neked azt jelenti, hogy tényleg meg akarod dugni, és nem csak azt várod el, hogy leszopjon, akkor ülj a sarokba és gondolkozz el a dolgokon.
Amig eljutunk a haloszobaig!
Utolso adat: 5 ora. (2 honapja vagyunk együtt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!