Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember életének ez lenne a legszégyenletesebb és legalljább valósága?
Tudjátok én úgy érzem hogy átok ül rajtam. Vannak emberek akiknek sehogy nem sikerül összejönni senkivel.Akárhogy türelmesednek, optimizmusosodnak, cselekszenek a lényeg mindig ugyanaz.NEM KELLESZ. Sokszor különösebb kommentár nélkül.Nem a külső számít?
Egy átlagos külsővel úgy néz ki mehetek a malterkeverőgépbe..hiába szépítem.
Senkit nem hatnak meg a szép szavak sem, és a szeretni vágyásom sem. Rá kellet jönnöm és el kellett fogadnom hogy kár a gőzért, jöhet hát a tavasz, és a kikelet.
Nagyon öregnek érzem magam 25 évesen.
Korporsóra gyűjtsek? Igen ez is lehet egy motiváció de ez nem motivál.
"Az élet olyan, mint egy doboz csokoládé.
Olcsó, haszontalan ajándék, amit senki sem kér. Nem visszaváltható, csak csendben fogysztható. Megesszük, mert ha már megkaptuk, legalább ne vesszen kárba; habzsoljuk, pedig igazából nem is ízlik...
Igaz, néha találunk köztük krémeset, vagy tejszínest - de azoknak az íze túl hamar elvész a szánkban... És a doboz alján ott maradnak a fogtörő mogyoróval töltött étcsokik - amiket, ha elfogyasztunk, nem marad másunk, mint egy üres doboz, tele aranysárga gyűrött papírgalacsinnal.,,
Tekinthetem példásnak az esetedet, érdekes nekem a diszkók eddig mindig vakvágánynak tűntek, több fantáziát fedeztem fel a spontaneitásban a bárhol bármikor elven..
Mindegy, lényeg hogy köszönöm, és gratulálok a sikerednek, sok boldogságot kívánok a jövőben is nektek,
de főleg a jelenben.
Én nem kívánom senki boldogtalanságát,és most akarok nőt ráadásul nagyjából korombelit.
Nem hiszek a jövőben csak a jelenben.
Én soha nem leszek az a b@szógép, nekem egyetlen egyvalakire van szükségem akivel harmonizálhatok.
Kedves 7:17 A ronda relatív. Ne legyünk rosszindulatúak.
És még ha rondának is találsz valakit attól még lehet egy nagyon jó kedves ember, nem-mellesleg mindenkinek kijár a tisztelet.
Ez a legnagyobb baj a megosztottság.
Ronda-Csúnya Fradista-Újpesti Gazdag-Csóró Rocker-Diszkós
Ezek a címkék mind azt szolgálják hogy gyűlölködjünk..
De kérdem én miért?
Mindannyian emberek vagyunk, ha lehet ne sértegessünk vagy bántsunk meg senkit.Nem-mellesleg karmikusan mindent visszakapunk amit adunk...
Én is hasonlóképpen voltam vele, mint te most. Nem szabad feladni, keresni kell tovább, amíg csak tudsz. Regisztrálj társkereső oldalakra, szánd rá az időt, és rittyents oda mindegyikre egy jó profilt, igényes szöveggel (bár úgy látom, neked ez nem probléma), ha gondolod, akkor profi fényképpel.
Aztán kezdd el böngészni az oldalakon a nőkínálatot, és aki csak megtetszik, írj neki.
Ha írsz ezernek, és abból tíz elmegy veled randizni, de csak egy lesz olyan társad, akit kerestél, akkor már megérte, nem?
Ja, és a legfontosabb: mosolyogj! Képen, írásban, valóságban, mindig. Egy mosollyal az arcodon sokkal vonzóbb leszel, a lányok látni fogják, hogy nincsenek problémáid, és ez többnyire szimpatikus tulajdonság :)
Sok sikert, én neked szurkolok :)
23F
Lehet, hogy van abban valami amit mondasz.
De azért te még közel sem vagy olyan öreg mint a Cigarettás Spender az X-aktákból:D..... Mert, a csokis szöveget utoljára tőle hallottam:D (Egy erős dohányos emlékei):D
Eljön majd a te időd......... Ne félj;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!