Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne unjuk meg egymást?
Miket csináljunk, hogy ne unjuk meg egymást a barátommal?
Mikről beszélgessünk? Stb...Ötletek! Friss kapcs de ismerjük 1mást elég közelről két éve!
Ilyenkor ugyan nehéz megállni, de nem kell mindig sűlve-főve együtt lenni. Tudod a kevesebb néha több. Heti egy randi is elegendő, főleg egy kapcsolat elején.
A beszélgetésről pedig kb annyit, hogy ne add ki magadat teljesen. Természetesen mesélj magadról sokat, a családodról, munkahelyről/suliról, de nem árt néha az, ha bizonyos dolgokat nyitottan hagysz, ezzel fenttartva az érdeklődését.
Sok sikert kívánok Nektek!
-Tündérlány-
Hát szerintem pont a kapcsi elején érzik azt a felek, hogy éjjel-nappal együtt lennének a másikkal. Legalábbis nálam így van.
Különben meg sosem tudnám megunni a párom, mivel szeretem. Ezért is akarok minden időt vele tölteni.
És elég gáz, hogy már az elején ilyenen agyalsz. Inkább élvezned kéne a kapcsolatot, elmerülni benne, nem pedig agyalni, hogy mi lesz, ha megunjuk egymást. Ez az unalom szerintem sok idő után fordulhat elő esetleg. 1-2-3 év múltán, de semmiképp nem a kapcsi elején.
Az elönek!!!!Nm látod h már két éve ismerik közelröl egymást?
A másodiknak igaza van kajak
Köszi 2.
Bocs, tényleg nem akarok leszólni senkit sem, és el sem akarok térni a tárgytól, de nem tudjátok nélkülözni ezt a "kapcsi" szót? Ilyen szó NEM létezik, valóban annyira muszáj lerövidíteni ezt a pár betűt? Tiszta nevetségessé válik a komoly írásotok egy ilyen szó miatt, szokjatok le róla, ha felnőttnek tekintitek magatokat.
Témához:
ezen ne gondolkodj, minden dolog magától fog jönni, ha alapból izgalmas, érdekes emberek vagytok akkor improvizáció mindent megold, hidd el. ahogy már említették kb 2 év múlva aggódj ilyeneken amikor már kezditek megszokni egymást!
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!