Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha így folytatom, a szeretőjeként végzem? Vagy máris az vagyok?
"Mikor először elhívott, tudtára adtam, hogy nem kezdek nős emberrel"
Te se vagy az elvek embere, mi?
Már is kikezdtél egy családos emberrel! A felesége egyetért azzal,hogy vele jársz különböző helyekre és ajándékokat vesz neked? Nem igazán hiszem! Idő kérdése csak hogy mikor fektet le és mikor fog rád unni.
20 évesen találhatnál korban hozzád illő férfit is. De az sem tragédia,ha valameddig nincsen barátod.
Ez határeset. Ha a felesége nem tud róla, még disznóság is, mindegy, hogy van-e testi kapcsolat, vagy nincs.
Ez persze, csak az én véleményem.
Nos ha a felesége tud róla ÉS nincs semmi gondja vele ( amit kétlek, de ha így van), akkor nem látom a probléma okát.
Szóval nem közeledik testileg hozzád, nem próbál elcsábítani (ajándékokkal amúgyis csak lotyókat lehet elcsábítani :)), te nem akarsz, nem fogsz! belemászni a kapcsolatukba, akkor gyakorlatilag barátok vagytok.
Akárhogyis nézem, nem látom be, hogy ezzel bármi rosszat tennél.
Megjegyzem, ha nem azonos az érdeklődési körük, akkor kell valaki neki akivel megbeszélheti/megvitathatja/meghallgathatja stb ezeket, így akár még jót is tesz a kapcsolatuknak, hogy az ez irányú vágyai nem maradnak kielégíthetetlenek.
Huh, ennyi lenne :D
Köszönöm a válaszaitokat!
A felesége tényleg tud róla, ha telefonál vele, mikor együtt vagyunk, megmondja, hogy hol van, és hogy velem van. Ha találkozunk, nem viselkedik féltékenyen, egyszer még meg is kérdezte, hogy tetszett-e a darab, amit megnéztünk. Azt nem tudom, arról tud-e, hogy ajándékokat is kapok. A férfi úgy viselkedik, hogy ez természetes meg illik (nem csábítás, csak olyan kihúzom-neked-a-széket dolog). Csak a múltkor elég drága dolgot vett nekem, ez ijesztett meg egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!