Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki már bocsájtott meg a párjának megcsalásért? Miért? Megbántátok, vagy úgy érzitek jól döntöttetek?
Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 19:00
11/18 anonim válasza:
Tizenévesen persze még mindenki azt gondolja, hogy a megcsalás megbocsájthatatlan. Majd ha 30-40 évesek lesztek, alig lesz olyan köztetek, akit ne csaltak volna még meg, és ne bocsájtott volna meg legalább egyszer. Szomorú, de ez az élet.
12/18 anonim válasza:
szerintem nem az a megoldas h kikosarazzuk es kesz...jo meg tinin..pff megcsaltal?na le is ut fel is ut...viszont ha a dolgok melyere nezunk,bizony egy megcsalasnal inkabb a megcsalt a hibas,mert vlmit nem adott meg a masiknak es ezert lepett felre...ilyenkor megkell beszelni a dolgokat,es helyrehozni azt amit meg lehet,potolni ami hianyzik a kapcsolatban 18/L
13/18 anonim válasza:
Nem kerültem tudtommal még ilyen szituba, hogy megcsaltak volna. Azért írtam így, mert még csak távkapcsijaim voltak...De nem bocsátanám meg, az tuti. Aki 1x megteszi, megteszi máskor is!
14/18 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt megcsalt a férjem. Mindig azon az elven voltam (amit sokan nem értenek meg), hogy inkább csaljanak meg 10 nővel mint egy nővel 10-szer. Úgy gondoltam, hogy ha már egy nővel többször együtt van ott valami kötődés kialakult. Ennek ellenére megbocsátottam. Viszont hónapokkal később én kaptam magam azon, hogy arra a férfira aki mellettem volt a nehéz időkben nem csak haverként nézek. Nekem is hónapokig tartott vele a kapcsolat. De utána rájöttem, hogy csak az újdonságot élveztem, és nem szerettem. A férjem is megbocsátott nekem. Sokan nem hisznek a felmelegített kapcsolatokban, de szerintem nekünk jót tett ez a kis kicsapongás. Nem hánytorgatjuk fel egymásnak, erősítette a kapcsolatunkat.
15/18 anonim válasza:
Én az ellenkező példa vagyok. Megcsaltam a férjem. Akivel megtettem, ő is a feleségét. MIndkettőnknél kiderült. MIndkettőnknél elviselték, de azóta is nehezen élnek a tudattal. A viszony azóta is tart köztünk mert ez már a szerelmen is túlvan, rosszkor találkoztunk, ilyen párt kellett volna választanunk annak idején. Úgy tudják nincs már köztünk semmi, de azóta is mindenki gyanakvó. De hát mit lehet tenni, ha nem bírnak így élni, elmehetnek. Mi nem válunk, persze ennek anyagi okai is vannak, hiszen kölcsönök és nehézségek meg gyerekek. De úgy gondoljuk emberségesebb ez így, mint az egész családot széthullasztani és örök életre a gyerekek életét is tönkretenni. Hiszen megadunk a párjainknak és a gyerekeinknek is mindent, ők nem szenvednek hiányt azóta se semmiben, az egy dolog hogy csak egymással tudunk boldogok lenni. Most jobb lenne mindenkit a nullára küldeni anyagilag és érzelmileg egyaránt? Hát nem hiszem...kérem mindenki úgy gondolkodjon el az általam leírtakon, hogy senki sem tudhatja mit hoz az élete, a sorsa egyszer, és csak akkor értheti meg, ha átéli, addig nem.
16/18 anonim válasza:
Az előző választ is én adtam.
Ez lemaradt: Természetesen ha ők is megtalálnának egy olyan embert, akire tudnának vágyni, vagy tudnák szeretni úgy ahogy azt megérdemli, akkor lehetne igazán a válás a megoldás, mert akkor már biztonságban éreznénk őket anyagilag és érzelmileg egyaránt. Nem akarunk mi rosszat nekik, és ők voltak azok akik nem tudtak velünk igazán együttélni házastársként.
17/18 anonim válasza:
05-22 11:49nek
Sajnálom a két családot, h két önzö ember miatt szenved mindenki.Igazán büszkék lehetnek rátok a gyerekek!Mi lett volna, ha a ti szüleitek csinálják ezt!Így kellett volna nektek is élni!
18/18 A kérdező kommentje:
kérlek ne vádaskodj! szerinted miért nem lehet az ember boldog? vagy lemondjon a boldogságról a gyerekek miatt? mivel én is elvált szülők gyereke vagyok ezért tudom, hogy egy válálst lehet normálisan is kezelni és két fél közte lehet normális a kapcsolat, én még egyik szülőmet sem ítéltem el az miatt, hogy megcsalta a párját, ők csak boldogok akartak lenni, de egymás mellett ezt nem találták meg! szóval ne az én kérdésem mellett tessék vádaskodni!!!
2009. júl. 21. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!