Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utolsó próbálkozásnak jó lenne ez a terv?
Figyelt kérdés
A szituáció a következő: mikor megismertem Őt kb 1,5-2 éve, volt bnője, de közbe mindig "udvarolt" nekem...aztán szakítottak,3X együtt voltam vele, de össze nem jöttünk, sokat szenvedtem már miatta. Ha írnék neki, hogy mi lenne ha normálisan találkoznánk, előlről kezdenénk magát az ismerkedést, és adnánk egy utolsó esélyt, butaság lenne tőlem? tudom tudom hogy ha nő fut a pasi után az gáz, de ő nincs tisztában azzal, hogy én valójában mit érzek iránta. Nagyon félek az elutasítástól, és nem tudom mit tegyek! Kérlek segítsetek! L/222011. febr. 27. 20:15
1/7 Norb66 válasza:
Mondd el neki az érzéseidet, és kérdezd meg hogy ő mit érez.
2/7 anonim válasza:
szerintem butaság lenne írni neki, ha már nem volt barátnője és volt veled s mégsem keveredtetek össze komolyabban, akkor valószínű, hogycsak ennyit akert tőled, szerintem sokkal jobban jársz ha találsz magadnak mást :) kár az ilyenekre pazarolni az időt
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!:) Persze várok még tippeket...
2011. febr. 27. 20:28
4/7 anonim válasza:
Hát szerintem ha akarna tőled valamit,már közölte volna veled :) Tudod az,hogy lefekszel valakivel,az a férfiaknál már szinte csak természetes...ha el is mondod neki,hogy mit érzel iránta,szerintem elutasit...de ezt neked kell eldöntened!Én személy szerint tenném ezt...de ő nem én vagyok :) 50-50% az esély...szerintem egy próbát megér :)
5/7 anonim válasza:
Esetleg küldjed el neki ezt a számot....
http://www.youtube.com/watch?v=2DpYmRhIed8&feature=related
Most KOMOAN...:)
6/7 anonim válasza:
"volt bnője, de közbe mindig "udvarolt" nekem..."
Szerinted a te hátad mögött nem udvarol majd másnak? Találsz jobbat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!