Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez azt jelenti, hogy hamar megun?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy hamar megun?

Figyelt kérdés
Ha a b.nommel suliba,szunetekben mindennep talizunk[nemvagyunk 1 osztalyba],es csak hetvegeken vagyunk igazan egymase es `akkor elvezzuk eggyutletunket`...o aztmondja h tartos kapcs. akarna[en ugyszint],de volt mar ilyen tapasztalatom,es egy ido utan megunta ezt...vajon o is igy fog tenni?Mar hallottam olyanrol h akar 1 osztalyban is vannak es mar 2 eve birjak].Lehet Suli utan meg olyan h meg mindig egyutt maradnak?[ertem ha kikerulnek is ferj-feleseg,nagy aldozat aran lehet ezt elerni,mit kell tenni?]Vagy inkabb elvezzem es ne gondoljak erre,ugyis lessz ami lessz?[vagy lehet kicsit segiteni rajta,h megse unjon meg hamar?]...
2009. febr. 16. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs recept. :) Én 5 évig jártam a barátnőmmel (4 év gimi + 1 év egyetem) és akkor szakítottunk amikor már mindenki azt hitte, hogy házasság lesz belőle. Ne ilyeneken gondolkodj, hanem élvezzétek egymás társaságát.
2009. febr. 16. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek olyat, akik középsuli 1. osztályában jöttek össze. Egy osztályba jártak. Már fősulira járnak, de még mindig együtt vannak:)

Tehát igaza van az előttem szólónak... erre nincs recept.

2009. febr. 16. 18:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se gondolkozz ilyeneken. Szeressétek egymást, és nyugodtan tervezzetek, aztán vagy bejön vagy nem. Mindenképpen reménykedj a legjobbakban. Ha a legrosszabbra gondolsz, akkor tudatalatt megvalósítod, így inkább legyél pozitív és minden rendben lesz :D

Mi a párommal egy osztályba jártunk a szakközépben, és az utolsó évben jöttünk össze. Most leszünk 2 évesek és nagyon szeretjük egymást :)

2009. febr. 16. 18:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi,mindotoknek,ugylessz :D
2009. febr. 16. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!