Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy jól működő párkapcsolat, hogy az egyik fél dohányzik, a másik meg nem?
Még nem láttam ilyet. Csak két dohányos, vagy ét nem dohányost láttam, ismerek. Olyat, még nem, hogy az egyik nem dohányozna, ritkán sem, szóval egyáltalán, a másik meg rendszeresen, és már régóta együtt vannak.
Ennyire ritka az ilyen?
A válaszokbol is kitünik, és sajnos tapasztalom is. A nők eltürik ha a pasi dohányzik, de forditva nagyon ritka. Én csaj vagyok, és dohányzom. viszont ha randim van, akkor ügyelek rá hogy ne érezze meg. nem tagadom ha rákérdez, de nem is gyujtok rá egyből. 3 honapig voltunk együtt, és nem cigiztem ha vele voltam. azota sem tudja hogy dohányos vagyok. A másik már vicesebb volt, kb egy honap utan egy kép alapján tudtuk meg egymásrol, hogy mindketten dohányzunk. ő sem gyujtott rá ha velem volt, én sem mikor vele. jot nevettünk rajta.
6 éve cigizek, lerakni még nem tudtam, viszont ha van valakim akkor ennyit megteszek érte.
21/L
Edesapam nagy bagos edesanyam nem
dohanyzik 20 eve vannak egyutt nem
Szokott gond lenni csak ha edesapam bent akar ragyujtani.akkor anyukam adja neki az ivet 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!