Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg létezik férfi és nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik férfi és nő között barátság?

Figyelt kérdés
A páromnak van egy fogadott "huga", azt mondta csak barátok beszélgetnek de nem mondja el amikor megnézem a telefonját ott van hogy beszélt vele! Azt mondta nem akar tőle semmit baráti szinten szereti!Meg sms-t is szokott neki írni!Ma is este dolgozott és láttam hogy 00:30 kor írt neki utána meg 1-kor beszélt vele!Most akkor mi van mert nekem nem mond semmit róla.
2011. febr. 25. 21:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Már próbáltam de igazán még személyesen nem találkoztam vele próbáltam neten más nevében beszélni hogy van e valaki aki neki tetszik de nem írt konkrétat nevet meg nem merek oda írni mert akkor lehet rájönne!Múltkor is mondtam páromnak hogy idegesít a csaj erre azt mondta ha nem engem szeretne nem laknánk együtt.

Egyszer volt olyan hogy itthon voltam és akkor csörgette meg a csaj de nem hívta vissza

2011. febr. 25. 23:00
 12/18 A kérdező kommentje:

Találtam nála a zsebében leveleket azon nem volt semmi csak hogy vett neki egy rudit és megeszi (remélem csak túrórudi volt)és régebben ott dolgozott ahol a csaj de már nem jár oda.

Volt már az előző barátommal rossz tapasztalatom neki is volt egy "huga" de a volt pasim inkább a csajnál volt mint velem miután hazaértem!

2011. febr. 25. 23:03
 13/18 anonim ***** válasza:
22:33 vagyok. Mi is kollégák voltunk... és este, hétvégén a lelkemre kötötte, hogy nem kereshetem... Ettől függetlenül volt, hogy ő keresett, vagy én őt, mikor valamin elszállt az agyam. Furcsa módon sose bukott be... Nyaralásuk alatt is volt, hogy keresett! Fülelj erősen, mikor wc-n van! Hülyén hangzik, de nem arra gondolok! :) Engem is - jó, nem dolga végezte közben, - de onnan hívogatott, onnan írogatott, mikor otthonról keresett. Ott ugye elvileg nem zaklatják az embert, és nem nyitnak rá.
2011. febr. 25. 23:28
 14/18 anonim ***** válasza:

"olyan mintha vele megbeszélne mindent velem pedig nem." ezen mit vagy ugy kiakadva?a szerelmi életét az ember nemigazán a szerelmével beszéli ki hanem egy baráttal.vele jobban lehet beszélni mert nem olyan kinos a szitu.nekem is a barátom nem féltékenykedik(pedig kicsit féltékenykedős),pedig a legjobb barátom egy fiú.és csak azok után lettünk legjobb baarátok hogy szakitottunk.és igy olyan mintha a testvérem lenne.és én is olyan vagyok neki.és vele sokkal jobb és könnyebb a szerelmi életem megbeszélni mint a barátommal.

13/L

2011. febr. 26. 09:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem vannak fiú haverjaim és egyik sem akar tőlem semmit. :)
2011. febr. 26. 21:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Létezik. Úgy hívják, szex. ;)
2013. dec. 15. 00:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Csak akkor létezhet, ha mindketten homoszexuálisak. Ellenkező esetben amelyikük hetero, annak a fejében biztosan ott motoszkál a szexuális vonzalom gondolata, amit az, hogy "csak barátok" még izgatóbbá tesz, és egyszer csak kipukkan a lufi.
2013. dec. 31. 12:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, a "csak barátok" után lehagytam a vesszőt. Csak hogy érthető legyen.
2013. dec. 31. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!