Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik férfi és nő között barátság?
Már próbáltam de igazán még személyesen nem találkoztam vele próbáltam neten más nevében beszélni hogy van e valaki aki neki tetszik de nem írt konkrétat nevet meg nem merek oda írni mert akkor lehet rájönne!Múltkor is mondtam páromnak hogy idegesít a csaj erre azt mondta ha nem engem szeretne nem laknánk együtt.
Egyszer volt olyan hogy itthon voltam és akkor csörgette meg a csaj de nem hívta vissza
Találtam nála a zsebében leveleket azon nem volt semmi csak hogy vett neki egy rudit és megeszi (remélem csak túrórudi volt)és régebben ott dolgozott ahol a csaj de már nem jár oda.
Volt már az előző barátommal rossz tapasztalatom neki is volt egy "huga" de a volt pasim inkább a csajnál volt mint velem miután hazaértem!
"olyan mintha vele megbeszélne mindent velem pedig nem." ezen mit vagy ugy kiakadva?a szerelmi életét az ember nemigazán a szerelmével beszéli ki hanem egy baráttal.vele jobban lehet beszélni mert nem olyan kinos a szitu.nekem is a barátom nem féltékenykedik(pedig kicsit féltékenykedős),pedig a legjobb barátom egy fiú.és csak azok után lettünk legjobb baarátok hogy szakitottunk.és igy olyan mintha a testvérem lenne.és én is olyan vagyok neki.és vele sokkal jobb és könnyebb a szerelmi életem megbeszélni mint a barátommal.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!