Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha azt mondja, tenyleg bizzak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondja, tenyleg bizzak Benne!?

Figyelt kérdés
Sz val en igen feltekeny leny vagyok[eleg sokszor megcsaltak mar,es gyenge kapcsolatok, stb.-sz tem ezert is], most ugytunik h megtalaltam `egy igazit`, aztmondja bizzak benne stb. de egyszeruen nem megy, feltem, nem akarom elvesziteni. O aztmondja h nem is fogom, es h ha rajta fugg egyhamar nem is fogom. Mindig[majdnem]sikerul megnyugtatnia, de aztan`mindig` akad egy komment a lapjara vagy valami, mastol ,ami ugymond `flort`kent velheto[nem olyan komoly,csak lehet tul reagalom,de akkor is,tartok toluk,nehogy elfajuljanak], vagy ehez hasonlo dolgok. Erdemes e bizni ha o is es masok[baratnoi, stb. ]aztmondjak h o nem csinalna olyat, stb? Mit veszithetek[azon kivul h megint szetszakad a szivem].Nem akarok neki szabni ki dolgokat,nem nezem a telefonjat,nem kerek szamon sokmindent,csak h igazat mondjon,es ne csaljon meg.Aztmondja h szzeret sztb[4 honapos kapcsolat],es is,elfogadom ugy ahogy van[mindenkiben vanak hibak]es tudatom is vele[h elfogadom es nekem remek].Es mindezek ellenere lehetnek keteljeim,vagy csak tulzasba viszem?[szivatni szoktam h a masik igy meg h varnak a chatelok,meg h a masik biztos jobb,erre o furcsa kepeket vag,es h nemigaz,stb.-beszeretnem fejezni,mert biztos idegesit,es nem akarom h ez legyen a baj,de erdemes?nem tudom magam visszatartani,plane ha ugy godolom h massal chat el vagy valami]...
2009. febr. 15. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem add fel! :) Ugyan nem tudom hány éves vagy, de én is hasonló cipőben járok, épp most hagytak el, mert "van jobb", és nagyon nehezen viselem, de nem tudok jobbat tenni, mint helyre tenni magamban a dolgot, mert nem akarom hogy a következő kapcsolatomra rányomja a pecsétjét.

Ha féltékenykedsz, azzal csak magadnak és a kapcsolatnak ártasz, hisz ez a barátodnak valahol teher. Ha megakar csalni, akkor úgy is meg fog, mondhatsz bármit is, ha nem, akkor nem. Próbálj meg bízni benne, és nem ilyenekkel zaklatni, aztán lehet hogy összetörik a szíved, de ha előtte féltékenykedtél, és úgy törik össze, az se jobb egy szemernyit se... Így legalább nyugtod van amíg együtt vagytok :)

2009. febr. 16. 07:40
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Utálok regényt olvasni kérdés helyett. Főleg ha az olvashatatlan... Ezt sem fogom.
2009. febr. 16. 08:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

előzőnek: akkor miért válaszolsz rá? Nem kell elolvasni, és nem kell kommentelni sem, főleg, ha köze sincs a kérdéshez...

A kérdezőnek: sztem nem kell ilyen hátulról megközelíteni a dolgokat. Ha tényleg szeret, akkor nagyon jól fog esni neki, és értékelni fogja, ha megbeszéled vele az aggályaidat. Ha elmondod neki, h félted őt, és félsz, h elveszíted. Ha tényleg szeret, akkor biztosít a szeretete felől, meg kitart melletted. Ha meg nem szeret, akkor miért törnéd magad fölöslegesen?

Én azt mondom, h bízz benne, mert az érzékeink (értsd: mit hallasz, mit látsz) néha megcsalnak minket, de a szeretetben nincs félelem! :)

2009. febr. 16. 15:15
 4/5 A kérdező kommentje:
koszonom szepen,tenyleg le kell szoknom,es visszaterni a normal ra,nem akarok neki kiszabni semmit,de azert ne is csaljon meg.Igaz aztmondja,es meg is beszeljuk,de akkor is,vannak akik direkt ezt akarjak,h ramasznak ha kell ha nem,ennek a kisertesnek,kivancsi vagyok h mennyire all ellen,mennyire `szeret`[sz tem eggyes csajok engednenek,80%ha jol olvastam valamerre],es igaz,ha akar ugyis megcsal es probalok nemerre gondolni,hanem elvezni...koszi.:D
2009. febr. 16. 17:55
 5/5 anonim ***** válasza:
.
2009. jún. 27. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!