Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jajj. Ezzel csak en vagyok igy?
Amikor olvasom itt hogy 'ugye bejovok ennek meg annak mert ezt meg ezt csinalta', radobbenek h velem ilyen sose volt... Sose lesz??? Neha annyira elmegy az onbizalmam, el a francba, es onnan nem egy konnyu visszarangatni... Tudom mik a hibaim, es ezek annyira rosszakk, hiszen vkire ranezek es annak meg nincs olyan...
Mondtak mar h szep vagyok, de most komolyan miert lennek? Meg, olyan rossz hallani h vkinek igy alakulgatnak a dolgok az ilyen pasival meg .... Nekem nem alakulgat semmi, es ez neha olyan rossz erzes.... Amugy 14 vagyok.
Figyike, fiatal vagy még nagyon. :)
Nyugodj meg, mert nincs semmi baj! Nem passióból mondták hogy szép vagy. Nekem még 16 évesen se alakulgattak a dolgok, csak 19 évesen először...kész. Ennyi:)
Kosz az elsonek.:)
nem, nem vagyok zsido...
nyugii, tényleg fiatal vagy még:) elhiszem hogy milyen érzés hallani meg látni hogy a többieknek már összejött vmi, stb, velem is ez volt/Vvan. sőt sokmindenkivel. egyszer neked is összejön majd, csak légy türelmes.
a szépség dolog meg... tudod a szépség relatív.kinek mi... biztos van aki tényleg szépnek tart:)
fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!