Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted furcsa, hogy a barátnőmnek egy volt pasija a legjobb barátja?

Figyelt kérdés
Ő az akinek mindent elmondhat, meg hasonlók... Bár nem működött közöttük az intim kapcsolat, de nekem ez akkor is szúrja a szemem. Engem ez zavar, én vagyok a hülye?
2011. febr. 24. 17:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
61%

21:37 vagyok.

"Legyen meg a bizalom. És ennek a legjobb módja, hogy még véletlenül sem kell okot adni a kételkedésre."

Erre csak annyit mondanék, hogy a két mondat teljesen üti egymást, ugyanis ha bízom valakiben, nem tud okot adni a kétkedésre, pont azért, mert bízom benne.

Amint elkezdek kételkedni, ott már nincs bizalom

(legalábbis nem 100 százalékos).

Az egy dolog, hogy van egy párom, akit mindennél jobban szeretek, de vannak olyan dolgok, amiket nem vele, hanem egy baráttal akarok megosztani.

Ez szerintem teljesen normális.

Emellett két intelligens ember egy érett és őszinte kapcsolatban el tudja fogadni, hogy a párja legjobb barátja esetlegesen egy ellenkező nemű (még ha az ex is az) és hogy nem mindent kötünk egymás orrára, kell egy kis szabad tér, ami csak a miénk és ebbe beletartoznak a barátaink is.

Ennyi.

L/23

2011. febr. 25. 18:57
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

"Erre csak annyit mondanék, hogy a két mondat teljesen üti egymást, ugyanis ha bízom valakiben, nem tud okot adni a kétkedésre, pont azért, mert bízom benne."

Nálad üti, mert nem vagy képes értelmezni. A bizalom nem azt jelenti, hogy minden ok nélkül nyakra főre mindent beveszel és megeszel. A bizalom értelem nélkül csak vak bizalom. Ha te vakon bízol valakiben, akkor miért nem 2 hét után költözöl össze mondjuk a baltás gyilkossal? Azt mondod, hogy "nem tud okot adni a kétkedésre"...azért itt jó lenne valamit tisztázni: ha nálad valaki nem tud okot adni a kétkedésre, akkor nálad a fejedben igen komoly gondok vannak, mert ezen az alapon az sem számít ha épp előtted kavar valakivel, hisz ne feledd: "nem tud okot adni a kétkedésre". Ilyen mondatot egyáltalán le sem szabadna írni, hogy "nem tud okot adni...". Mindenki tud okod adni. A bizalom pont erről szól: hogy nem ingyen jár és nem mindenkinek. Annak jár aki rászolgál! És mivel lehet rászolgálni? Például azzal, hogy nem hoz ilyen helyzetbe! Ezt nem lehet ennél tovább magyarázni, alfa és omega.

2011. febr. 25. 19:03
 23/29 anonim ***** válasza:

"ma 18:57"

Nem értem, hogy ha nem törekszel arra, hogy a pároddal oszd meg a titkaid, hanem fenntartasz erre egy másik barátot, akkor mire való a párod? Csak a szexre? Aztán ha meguntad, eldobod, keresel egy másikat, a barát meg csak barát marad? Nem gondolsz arra, hogy a párod szeretné, ha felé fordulnál inkább bizalommal? De ha ez nem megy, akkor meg miért vagy vele?

2011. febr. 25. 19:07
 24/29 anonim ***** válasza:
35%

19:07

Légyszives ne írj baromságokat, mert lósz*rt sem tudsz sem rólam, sem a kapcsolatomról.

Egy szóval sem mondtam, hogy a barátommal nem osztom meg a dolgaimat, csak azt mondom, hogy vannak olyan dolgok, amiket szívesebben beszélek meg a legjobb barátommal.

Ennyi.

A szerelem és a bizalom nem azt jelenti, hogy egymás seggében lógunk egész nap és a párunkon kívül minden egyéb kapcsolatunkat kizárjuk az életünkből.

Nekem ő a legfontosabb, de vannak mellette szintén fontos emberek az életemben.

Nagyon tudom sajnálni azokat, akiknek a párjukon kívül nincs senkijük, de ettől függetlenül nem ez a normális, akármennyire is ezt gondolják.

L/23

2011. febr. 25. 19:23
 25/29 anonim ***** válasza:

19:03

Oké, zavarosan fogalmaztam, persze, hogy adhat rá okot, de úgy értettem, hogy amíg nem adott rá, addig nem fogok problémázni azon, hogy az exe a legjobb barátja.

23/L

2011. febr. 25. 19:30
 26/29 anonim ***** válasza:
23%

"ma 19:23"

Éppen te térsz el jobban a témától. Most kiemelten "legjobb barát"-okról van szó, és a kérdező probléma, hogy egy csaj "legjobb barátja" jobb barát, mint a kérdező, vagyis a csaj párja. Nem arról van szó, hogy KIZÁRÓLAG a pasijával kéne megbeszélni a dolgokat egy lánynak, hanem arról, hogy nem más pasit kéne a párja rovására előnyben részesítenie, és nem normális fenntartani a pasija mellett egy "legjobb barátot", akivel bizalmasabb, mint a párjával. Örülök, ha nálad mindez normálisan működik, csak akkor a te példát itt irreleváns, mert nem erre a helyzetre vonatkozik. Érted már?

2011. febr. 25. 19:33
 27/29 anonim ***** válasza:

19:33

Jó, igen, ez teljesen jogos, ha a lány valóban háttérbe szorítja a párját a barátja javára.

Ez valóban gáz.

Én csak azért írtam le az én példámat, mert működhet jól is ez a helyzet.

De ami már az előbb sem tetszett a megfogalmazásodban, hogy "barátot tartani", meg "párt tartani", azért az embereket nem kéne így tárgyiasítanod.

Én nem "tartom" a barátaimat és a páromat, ők az életem részei, méghozzá fontos részei.

Bocs a kukacoskodásért, de ez már az előbb is szúrta a szemem.

L/23

2011. febr. 25. 19:41
 28/29 anonim ***** válasza:

ma 19:41

Bocs, tényleg csúnyán fogalmaztam!

2011. febr. 25. 19:44
 29/29 anonim ***** válasza:
na hát p.icsán is rúgnám a páromat úgy h le sem esne,ha a volt nőjével beszélné meg a magánügyeit és nem velem.akkor mehetne vissza az ex-hez.enniy.és nem kéne keverni a dologkat.mert lehet a páromnak ellenkező nemű barátja de az semmiképpen se az exe legyen.és szerencsére ebben teljesen egyetért velem,és ő is így reagálna fordított esetben.
2011. febr. 25. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!