Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted furcsa, hogy a barátnőmnek egy volt pasija a legjobb barátja?

Figyelt kérdés
Ő az akinek mindent elmondhat, meg hasonlók... Bár nem működött közöttük az intim kapcsolat, de nekem ez akkor is szúrja a szemem. Engem ez zavar, én vagyok a hülye?
2011. febr. 24. 17:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
A megfelelési vágyról: mindenek előtt az őszinteségben kéne tudni megfelelni szerintem a párodnak...
2011. febr. 24. 18:25
 12/29 anonim ***** válasza:
első vok. 18.22 vel egyet értek!!!
2011. febr. 24. 18:25
 13/29 anonim ***** válasza:
33%

Az hogy nem zúdítod minden apró cseprő gondodat a párodra nem azt jelenti, hogy nem vagy őszinte =) Azért a szezont ne keverjük a fazonnal.

Lassan úgyis minden kiderül egy hosszú kapcsolatban, nem kell az első perctől kezdve mindent a másik elé tárni, ezért van ismerkedő fázis. Én pedig tipikusan szégyellős lány vagyok egy kapcsolat elején. Folyamatosan félek, hogy nem felelek meg a másiknak, és épp ezért nem is zaklatom a folyamatos kétségeimmel, mert azok idővel úgyis elmúlnak, ahogy halad a kapcsolat, és egyre nagyobb biztonságban érzem magam párom mellett. De úgy látszik, ti még sose néztetek fel igazán párotokra, és sose féltetek attól, hogy azzal, hogy kitárjátok minden lapotokat a hirtelen sok információtól elfut a másik =) Még ha alaptalan is a félelem, szerintem sok emberben benne van.

Ezen kívül nekem több fiú barátom van, mint lány, és sokkal őszintébben tudok velük beszélni, a legjobb barátaim is fiúk. Akkor most meg kéne szakítanom minddel a jó baráti viszonyt, mert párom van? Erőltessem magamra, hogy inkább lányokkal barátkozzak, mert egy lánynak csak a pasija lehet a legjobb fiú barátja? Na nem, bocsi, de ez szerintem hülyeség. =)

2011. febr. 24. 18:38
 14/29 anonim ***** válasza:

első.

18.38 nak, nekem meg elég sok lány barátom van. és mikor összejöttünk, zavarta, szinte nem is találkoztam senkivel miatta, de ő persze találkozhatott... ennyit erről.

2011. febr. 24. 18:45
 15/29 anonim ***** válasza:
33%
Hát, az már a te döntésed, hogy feladod-e a barátaidat egy kapcsolatért. Én is megtettem egyszer. Másfél évig tartott a kapcsolat, utána szakított velem, mindenféle mondva csinált indokkal, és ott álltam barátok nélkül. Szar érzés volt. Azóta szerencsére újra felvettem nagyon sok emberrel a kapcsolatot, sok új emberrel is megismerkedtem. Mára már úgy vagyok vele, hogy párom vagy megbízik bennem, és elhiszi, hogy azért vagyok vele, mert vele szeretnék lenni, és nem azért, mert valaki másra vágyok, vagy majd találok olyat, aki ezt az igen egyszerű dolgot felfogja. De többé nem fogom az életem 1 emberre lekorlátozni, amíg családalapításhoz nem érkezek.
2011. febr. 24. 19:03
 16/29 anonim ***** válasza:
sokan itt keverik a szezont a fazonnal.a kérdezőnek szerintem nem az böki a csőrét h a barátnője pasikkal is haverkodik,mert az alapból szerintem sem gond.na de ha az ember az exel van legjobb barátságba az már kicsit durva nem?én sem dobnám el a barátaimat egy pasi miatt,se a lány barátokat,se a fiukat,de az ex az ex marad és nem legjobb barát.sőt semmilyen barát.
2011. febr. 24. 19:23
 17/29 anonim ***** válasza:
48%

Az én legjobb barátom is a volt barátom.

Mielőtt összejöttünk, akkor is barátok voltunk, aztán nekem nem ő volt az "igazi" és szakítottunk viszont a kapcsolatot folyamatosan tartottuk.

Kellett pár hónap, míg nem volt picit sem fura, hogy együtt bulizunk és hasonlók, de mostanra (a barátomon kívül) ő az egyik legfontosabb és hozzám legközelebb álló ember a világon.

Mellesleg az összes volt barátommal így, vagy úgy, de tartom a kapcsolatot, van akivel találkozunk is hébe-hóba.

Úgy gondolom, hogy ha valaki annyira fontos volt egyszer az életünkben, hogy szinte mindent megosztottunk vele (testileg-lelkileg) és szerettük, akkor szakítás után miért kéne őt teljesen kizárni az életünkből, mintha nem is létezett volna?

Persze sok függ a szakítás okától és milyenségétől, de ha normálisan zártátok le, miért nem lehetnétek barátok?

De most komolyan, miért is fáj ez neked?

L/23

2011. febr. 24. 21:37
 18/29 A kérdező kommentje:
azért fáj nekem, mert zavar, h nem én vagyok az akivel mindenfélét megoszt, és zavar, h nekem nem magától mondd el olyan dolgokat, mint neki, hanem rá kell kérdeznem, meg hasonlók. féltékeny vagyok kb. mindenkire, ez tény, és igazából ezért is tettem fel ezt a kérdést, h most ez az én hülyeségem-e, vagy normális, h aggódom ez miatt
2011. febr. 24. 22:02
 19/29 anonim ***** válasza:
64%
Magyarázhatjátok, én a nőmet akkor sem engedném el az exéhez! Miért is tenném, amikor volt olyan ismerősöm, aki bevallotta, hogy ha találkozik az exnőjével akkor lesz.rja hogy van e pasija, ugyanúgy kavar vele....szóval ennyit erről. Ja, hogy bizalom? Ha egy pasi megnéz egy nőt az utcán akkor már megy a hiszti, de a nő persze találkozhat az exével ahogy csak kedve tartja? Egyik sem normális. Legyen meg a bizalom. És ennek a legjobb módja, hogy még véletlenül sem kell okot adni a kételkedésre. Minden más csak magyarázkodás. Ennyit nem hiszem el hogy valaki nem tehet meg a párjáért...
2011. febr. 25. 10:12
 20/29 anonim ***** válasza:
Így van! Egymást úgy is kell tisztelni, hogy nem teszem féltékennyé, lemondok más férfiak szoros barátságáról és a pasimmal osztom meg a titkaimat, vele törekszem bensőséges viszonyra.
2011. febr. 25. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!