Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted furcsa, hogy a barátnőmnek egy volt pasija a legjobb barátja?
Az hogy nem zúdítod minden apró cseprő gondodat a párodra nem azt jelenti, hogy nem vagy őszinte =) Azért a szezont ne keverjük a fazonnal.
Lassan úgyis minden kiderül egy hosszú kapcsolatban, nem kell az első perctől kezdve mindent a másik elé tárni, ezért van ismerkedő fázis. Én pedig tipikusan szégyellős lány vagyok egy kapcsolat elején. Folyamatosan félek, hogy nem felelek meg a másiknak, és épp ezért nem is zaklatom a folyamatos kétségeimmel, mert azok idővel úgyis elmúlnak, ahogy halad a kapcsolat, és egyre nagyobb biztonságban érzem magam párom mellett. De úgy látszik, ti még sose néztetek fel igazán párotokra, és sose féltetek attól, hogy azzal, hogy kitárjátok minden lapotokat a hirtelen sok információtól elfut a másik =) Még ha alaptalan is a félelem, szerintem sok emberben benne van.
Ezen kívül nekem több fiú barátom van, mint lány, és sokkal őszintébben tudok velük beszélni, a legjobb barátaim is fiúk. Akkor most meg kéne szakítanom minddel a jó baráti viszonyt, mert párom van? Erőltessem magamra, hogy inkább lányokkal barátkozzak, mert egy lánynak csak a pasija lehet a legjobb fiú barátja? Na nem, bocsi, de ez szerintem hülyeség. =)
első.
18.38 nak, nekem meg elég sok lány barátom van. és mikor összejöttünk, zavarta, szinte nem is találkoztam senkivel miatta, de ő persze találkozhatott... ennyit erről.
Az én legjobb barátom is a volt barátom.
Mielőtt összejöttünk, akkor is barátok voltunk, aztán nekem nem ő volt az "igazi" és szakítottunk viszont a kapcsolatot folyamatosan tartottuk.
Kellett pár hónap, míg nem volt picit sem fura, hogy együtt bulizunk és hasonlók, de mostanra (a barátomon kívül) ő az egyik legfontosabb és hozzám legközelebb álló ember a világon.
Mellesleg az összes volt barátommal így, vagy úgy, de tartom a kapcsolatot, van akivel találkozunk is hébe-hóba.
Úgy gondolom, hogy ha valaki annyira fontos volt egyszer az életünkben, hogy szinte mindent megosztottunk vele (testileg-lelkileg) és szerettük, akkor szakítás után miért kéne őt teljesen kizárni az életünkből, mintha nem is létezett volna?
Persze sok függ a szakítás okától és milyenségétől, de ha normálisan zártátok le, miért nem lehetnétek barátok?
De most komolyan, miért is fáj ez neked?
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!