Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha egy idegen nő felkínálkozna, ellenállnátok a kísértésnek / megcsalnátok a párotokat / szakítanátok a párotokkal, hogy ne legyen megcsalás és "kipróbálnátok" az idegen nőt?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy tartós kapcsolatban éltek, még nincs sok tapasztalatotok a nőkkel az ágyban. Ez esetben melyik megoldást választanátok? Egyéb esetleg?

A párom azzal az indokkal szakított velem, hogy kalandokra vágyik, mert 24 éves és még csak 1 nővel volt rajtam kívül szexuális kapcsolata. Azt mondja, lehet idővel engedett volna a kísértésnek és megcsalt volna, ezért inkább szakított velem, hogy megelőzze a bajt. Ja és állítólag szeret engem...Másrészt meg többször mondta, hogy nem csalná meg a párját. Most akkor mi van? Mert nem tudok rajta kiigazodni, hogy képes lenne-e hűtlen lenni vagy sem...

2009. febr. 15. 13:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
pff az elso valszolonak tuti igazat adok.Ha jo kapcs. van mert szakitanal egy olyan dologer ami ugyse annyira fontos,aztan meg jobb kesobb,mint soha...Ugylatszik ez inkabb fiukkal van,de itt vagyok en egy buszke kivetel,nem dicsekedhetek sokkal,de ense hagynam el parom[meg ha ez a kis ido is amiota egyuttvagyunk],mert ha o nem csal meg[erre nagy igenyt tartok],es neki is legalabb annyira jo mint nekem...egyszeruen nem vagyni masra!Sz tem embertol fugg,ugyanis vannak nagyon `atvero` csajok,de tenyleg nemertem h aval az indokkal `h elkerulje az esetleges bajt`...pedig ha 1 el,akkor meg minek hiszi h utanna jobb lessz?Sz tem igazan van valaki ott[nem dicsekedni akarok]egy ojasvalaki ki nem ezt nezi,es nem csinalna ilyet szamodra is,mindonknek. :D :)
2009. febr. 17. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!