Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hihetném el ezt neki? Mit tegyek?
Bízz benne! Először is, ott várt nálatok az éjszaka közepén! Tehát a szíve odahúzott. Másrészt egy év után hagy legyen már olyan részeg, amilyen akar. Ez megesik, nincs benne semmi rossz, ebből nem következik, hogy megcsalt volna, másrészt hangsúlyozom, ODAMENT hozzátok, szóval ez a fiú valószínűleg szeret téged. És jobb, ha ezen az ivászaton nem veszekedsz vele, egy év "bezártság" így is bőven sok egy férfinak, szóval hagyd békén szerintem.
L/20
Hát az előélete miatt most már megértem, hogy aggódsz. De szerintem felesleges! És ilyenekből lesz a baj. A fiú "megváltozott", hűséges, és TÉNYLEG az, de a lány tovább szekálja és sírba kergeti a féltékenységéve... nem jó taktika, lehet pont ez vezet a félrelépéshez.
Az ivászatnak meg annak hogy van barátnőd, SEMMI köze egymáshoz.
L/20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!