Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire zavarhatja a barátom h jól nézek ki?
Ha rengetegszer elmondod neki, hogy őt szereted és senki mást, hogy vele akarsz lenni akkor, ha épp eszű semennyire sem zavarja, örül, hogy vele vagy:D
Az én barátom szinte örül, ha utánam megfordulnak a fiúk, mert nem féltékenység tör rá, hanem büszkeség, mert tudja hogy én csak őt akarom senki mást:)
Kedves kérdező!
Ez még nem válóok!:)Ennek a férfiak általában örülni szoktak(belül)...kifelé mást mutatnak,mert ők férfiak...meg akarják védeni a párjukat,ezért egy-egy ilyen alkalommal "természetes",hogy kiakadnak.
Részleges megoldás lehet az,hogy nem neki meséled el,ha ráddudáltak,-fütyültek...és próbáld meg Te is másképpen felfogni,mert a férfiak szeretik nyálcsorgatva nézegetni a nőket,és jó is ez így...ha zavar,ne vedd észre,jobbat nem tehetsz.:)
Probalj meg kevesbe kihivoan oltozkodni.
Az en baratnom(mar felesegem) is eleg csinos. Amikor ilyen volt, mint Nalatok es csak annyit mondtam, hogy "csorogjon is minden pasi nyala a nomre..." Es persze, hogy zavart, de majd hulye leszek elarulni! ;)
36F
Fiúként én is azt a tábort erősítem akiket büszkeség tölt el amikor megnézik a barátnőjüket :)
Valószínűleg a barátodnak önbizalom növelésre van szüksége. Nekem az is fura, hogy miért zavarja ha valaki nem hiszi el, hogy ilyen barátnője van. Kit érdekel ki mit gondol ha boldog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!