Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elég zavaros a helyzet, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég zavaros a helyzet, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem rég szakított velem a barátnőm. Már egyszer vége lett ennek a kapcsolatnak, de adtam neki mégegy esélyt. Most újra dobott. A haverom mondta hogy menjünk inni, felejtsem el a csajt, hoz nekem másikat. Hát, elmentem vele berugni, és tényleg hozott magával egy lányt, aki tök aranyos meg szép is. Még aznap este megcsókoltam, bár nem szoktam ilyen lenni. Ő visszacsókolt és azóta minden nap találkozunk. Ez kb egy hete tart. Viszont van egy kis bökkenő. Az a csaj akiről az elején írtam, megint elkezdtett könyörögni nekem, hogy legyünk együtt. És én barom még mindig szeretem :( Ő most 19 éves bár nem látszik annyinak. Én 17 vagyok, a másik lány meg akivel nemrég jöttem össze 14 éves, bár többnek néz ki, és okosabb is mint az átlag 14 évesek.
2011. febr. 22. 12:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
rendben :)
2011. febr. 27. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!