Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az gáz ha egy nő magasabb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha egy nő magasabb a barátjától/férjétől?

Figyelt kérdés
2009. febr. 14. 14:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem a magasság számít... Bár ha nagyon nagy a különbség, akk lehet h majd megnéznek titeket... De a szerelem a fontos!
2009. febr. 14. 14:11
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Én nem tudnék olyan férfivel együtt lenni aki mellett nem húzhatok magassarkút. Belehalnék.
2009. febr. 14. 14:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én magasabb vagyok a páromnál...másfél éve együtt vagyunk.

Megmondom őszintén az elején nagyon zavart, illetve nem is az, hanem inkább mások "véleményezése", beszólása. Persze a szüleim is tettek megjegyzéseket, de utólag mindig sikerül ezeket elnevetni.

magassarkút nagyon ritkán húzok, de nem is szeretem, úgyh nem zavar.

Majd az esküvőn énekeljük mint a viccben, hogy "Tégy le Mari, hogy dobbantsak":D

Inkább legyen egy pár centivel alacsonyabb, de aranyos párom életem végéig mint, pár centivel magasabb, de bunkó:D

Nem gáz

:)

2009. febr. 14. 14:26
 4/10 anonim ***** válasza:
56%

Elég sok dolog van, ami rongálja az életedet.

Miért teszel rosszat még külön magadnak? Szerinted lehet belőle bármiféle gondod, ha a párodNÁL(!!!) magasabb vagy? Nem tudsz kicsit lehajolni hozzá a csókért? Vagy szerinted nem fog elérni téged szeretkezéskor? Vagy mitől félsz?

Amúgy jó lenne az is, ha magyarul megtanulnál.

2009. febr. 14. 14:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Csajom egy centivel magasabb nálam, magassarkuban 6-tal kb, de szerelmesek vagyunk és nem foglalkozunk mással, igyis mindent meg tudok neki adni :) !

22/f

2009. febr. 14. 14:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt olyan barátom, aki alacsonyabb volt mint én (ő szó szerint picike). És az az igazság, hogy engem zavart... Fura volt, hogy nem pattanhattam csak úgy az ölébe, és megölelni is másabb volt, mint egy magasabb férfit.

De kinek hogy. Ha elsöprő szerelem, akkor nem hiszem, hogy leküzdhetetlen akadály lenne.

2009. febr. 14. 16:14
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Ha a párt nem zavarja, akkor nincs min tépelődni. :) Amúgy is sok pár van, akiknél a fiú az alacsonyabb. :)
2009. febr. 14. 16:37
 8/10 anonim ***** válasza:
82%

egy-két cenit fura

10 centi már megmosolyogtató

20 fölött már mindenki röhög

30 fölött viszont egyértelműen az a pár a világ legszerelmesebb párja és rómeó és júlia egy amatőr

2009. febr. 14. 18:49
 9/10 anonim válasza:
0%
Eléggé.Most elképzeltem az esküvői csókot egy sámlival.
2009. febr. 14. 20:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt már nem egy ilyen kérdés. Én most is csak azt tudom mondani, hogy akkor gáz, ha annak gondolod. Ha van önbizalmad, látszik rajtad, hogy nem érdekel, akkor nem fognak beszólni (ha emiatt aggódsz). 1 éve vagyok együtt a barátommal, aki 8 centivel alacsonyabb nálam, egyszer sem szóltak be, mivel nem érdekel. Szeretjük egymást, más nem számít.
2009. febr. 15. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!