Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a barátomat a takarításra?
Én 19 vagyok ő 24.
Anyukája sem takarít helyette, 10:30-asnak, apja sem él ott, csak őt nem zavarja.
Addig "takarított", amíg új volt a kapcsolat, meg mikor összejöttünk, nem volt ráírva, hogy trehány, nem azért szerettem bele, később kezdte nem érdekelni.
Mondtam neki, hogy nem megyek hozzá amíg ez van, 3 hét után jutott el odáig, hogy kihívja a rovarirtókat és e.ként kezdjen valamit a szobával, de ezt is csak nagyon nyűglődve.
Igazuk van a többieknek, egy ilyen pasi nem jó hosszú távra, komoly kapcsolatra, mert lehetsz mellette takarítónő, szakácsnő, este k..va, és még keress is mellette pénzt, míg ő döglik a kanapén.
Esetleg rá tudod venni a takarításra, ha ezt neki is elmondod, hogy nem épp úgy képzeled álmaid férfiát, akivel hosszú távra tervezel, hogy bogarak közt ül a dzsuvában, és csak nézi, ahogy takarítasz.
A helyedben lapátra tenném, aki ilyen trehány, kétlem, hogy igényes lenne magára.
Basszus, hát onnan, a dzsuvából kel ki minden nap, és onnan veszi ki a ruháját, azt veszi fel.
:(((
Nekem nem lenne gusztusom hozzáérni.
az ilyen alak nem csak a házimunkában lesz igénytelen,hanem másban is:S
nekem ennyi bőven elég lenne ahhoz,h vegyem a kalapom és kimenjek az ajtón végleg:S:S
Önmagára nem igénytelen, mikor megismertem nem néztem volna ki ezt belőle, nem mentünk egyből szobára, és mondom, amíg új volt a dolog takarított, úgy ahogy, csak mostanában nem annyira.
12:45-nek egyszerűen szeretem, csak trehány... :S
Na mind1, azért köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!