Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van ennyi bunkó, faragatl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van ennyi bunkó, faragatlan és szívtelen pasi?

Figyelt kérdés
Találjátok ki mit kaptam Valentin napra, hát egy jó kis szaftos és durva szakítást. Most már a volt párom ma reggel megfogta magát és elment dolgozni, de előtte közölte, hogy vége!
2009. febr. 14. 10:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
33%
Mert ők ilyenek...Nem törődnek a másik lelkével...Biztos rájött a kalandvágy...
2009. febr. 14. 11:35
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
Szerezd vissza ha szereted!Beszéljétek át,miért suakít,ok nélkül nem szakított volna!
2009. febr. 14. 11:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem értem a kérdést... Minden férfi kidobott, vagy csak egy? Azért, mert otthagyott, még lehet, hogy akadnak normálisak is... mint pl én :D - sok embertársammal együtt :)
2009. febr. 14. 11:54
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

Mint írtam: amelyik nő bizonygatja, hogy csinos, az el van szállva magától.

A valóban szép nőnek nincs szüksége ilyenfajta bizonygatásra és üres szavakra. Helyette a viselkedése és a kinézete beszél.

Az önbizalom hasznos dolog, de komoly lépés az önteltséghez. A határ pedig láthatatlan, így rendkívül könnyű átlépni. Neked sikerült. :)

Ui: köszi a lepontozást. ... Ezt is. :)

2009. febr. 14. 12:03
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért kell a kérdezőt b*szogatni! A kérdésnek valóban semmi értelme, mert nem szabad általánosítani, vannak ilyenek is és olyanok is. Mint ahogy nőből is. Szerintem peched volt, kifogtál egy szemét pasit, aki pont ekkorra időzítette a szakítást, h még jobban bántson. Ennyi.
2009. febr. 14. 12:11
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
ezért elitélhetnéd..bár egycipőben voltunk.. elem is szakitott tavaly a párom valentinnapkor, és ez oylan mély nyomot hagyott bennem hogy az idei barátőmmel már nem ünnepeljük meg..max elmünk ma este moziba, meg kap egy sál rózsát..de nem... amennyire odavoltam a valentinnapér..most annyira is utálom..:S
2009. febr. 14. 12:48
 17/20 anonim ***** válasza:
34%
Valamit tisztázzunk. A férfiak általában utálják az ilyen erőltetett ünnepeket, a hátukon feláll a szőr, ha valami kötelező, mikor amúgy sem túl erősek a megfelelő ajándék kiválasztásában. Más az, amikor spontán eszükbe jut valami, amivel kedveskedhetnek, de amikor muszály az nekik valódi szenvedés. Ezt a hülye ünnepet szerintem csak a nők szeretik. Így aztán, ha egy férfinak eleve valami gondja van a kapcsolatban (márpedig biztos, hogy nálatok volt valami oka annak, hogy lelépjen), a Valentin nap rákényszerített szerelmes hangulatától csak még rosszabbul fogja érezni magát, és ezért menekülni akar. Ezért szakított épp akkor.
2009. febr. 14. 14:44
 18/20 A kérdező kommentje:

Én sem szeretem a Valentin napot! És hogy őszinte legyek nem egy pasi dobott a sok közül, hogy hol csak úgy, hol meg az anyja kérte meg a 25 éves gyerekét hogy szakítson, pedig semmi oka nem volt és remekül kijöttem az egész családdal. Szóval nem hinném, hogy bennem van/volt a hiba.

És az is igaz, hogy nem kellett volna általánosítani, mert tényleg vannak rendesek is.

2009. febr. 14. 14:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Szeretem az általánosításokat. Neharagudj de csajok közt is van tapló és bunkó, azért m8ert Te egy iylen csávót fogtál ki magadat okolhatod, nem a férfi társadalmat.
2009. febr. 14. 14:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Sajnálom ami történt veled , a párodnak viszont biztos volt valami oka rá! Kérdezd meg tőle h nála mi vezetett idáig!!!
2009. febr. 14. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!