Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nektek mi a benyomásot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mi a benyomásotok amerikai futball-t űző fiukról?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 19:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
na figyelj én életfilozófiám szerint 2 féle ember létezik aki kezd valaki az életével meg aki nem az utóbbitól óvjon mindenkit az isten!! aki kezd azt becsülni kell pl:sport tanulás (más téma hogy milyen emberileg) aki meg nemkezd azok általában tűvel a karjukban végzik valamelyik utcasarkon... vagy hasonló szóval nem értem egyet az előttem szólóval
2011. febr. 20. 21:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Expasim mostanában nagyon rákapott erre. Hát én nem értem mi a jó benne, szerintem nagyon unalmas és hülye játék.
2011. febr. 22. 17:39
 13/15 anonim válasza:

Azt hogy rossz kontinensen üzik ezt a sportot, itthon focizni kell, menjenek amaerikába s ott fussanak a hónuk alatt a lopott csirkével a hónuk alatt!!!

Bocsanat az off ert , a negatív kritika is kritika!

2011. febr. 22. 22:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Am alapjában véve megértem ezeket az álláspontokat, de én pl.: utálom a focit, tévében élőben tök mind1 hol... mert szerintem, legalább annyira unalmas mint a golf. Miért ne terjedhetne Európában az amcsi futball? Sőt Amerikában is terjed az európai "mindenki" sportja... Másrészt azt el lehet felejteni hogy, nem kell hozzá agy és taktika. Bonyolult nem csak maga a szabályrendszer, hanem a variációk, taktikák száma is. Nézni beismerem fos... De játszani élvezet.
2011. febr. 22. 23:06
 15/15 anonim válasza:
22:50-esnek: Mert az európai fociban annyira sikeresek vagyunk, hogy csak azt szabad csinálni?
2011. ápr. 9. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!