Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit megcsaltak milyen jelei voltak a hűtlenségre hogy a párja megcsalta, hogy jött rá?
Lassacskán kezdte elhagyni a becézgetéseket, alig volt témája, mindig én hoztam fel újabb és újabb beszédtémákat ő meg csak: jah, igen, oké... :( Máshogy csókolt, nagyon máshogy. Imádtam a csókjait, de az utóbbi időben teljesen más volt, nem azt mondom, hogy rossz, de nagyon más. És mikor a csók után belenéztem a szemébe zavartan elfordította a fejét. Előtte mindig viszonozta a pillantásomat, és mindig mosolygott.
Pluszban szét volt esve, mindig fáradt volt. Meg az én volt barátomnál jelentkeztek a bűntudat jelei. Bizonytalan volt, nem tudta hogyan tovább.
Nekem az volt a mázlim, hogy volt egy közös barátunk, aki összehozott minket, és neki elmondta a barátom hogy megcsal engem, ő meg nem tudta végignézni, hogy ezt teszi velem. Úgy érezte jogom van tudni, próbálta rávenni az exemet hogy mondja el nekem, de ő túl gyáva volt, úgyhogy közös baráttól tudtam meg . Végül bevallotta a barátom is, de még akkor sem tudta mit akar pontosan, mármint hogy vége legyen-e köztünk vagy sem. Segítettem neki a döntésben: becsaptam az orra előtt a kapuajtót. :)
Bocsi, ha sokat írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!