Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akit megcsaltak milyen jelei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit megcsaltak milyen jelei voltak a hűtlenségre hogy a párja megcsalta, hogy jött rá?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 18:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is a borotválásból jöttem rá...Hülyén hangzik,de így van.Volt pasim a kapcsolatunk elején leborotválta magát rendszeresen ott lent,de egy idő után már lusta volt.Mondtam,hogy én úgy szeretném,ha leszőrteleníteni,de azt mondta,hogy bök meg elfelejtette,mindig volt kifogás.Aztán egy alkalommal együtt voltunk,és le volt borotválta,előző nap pedig egy céges összejövetelen volt.Egyből tudtam mi a szitu...megéreztem.Igazam lett,el is hagyott az egyik kolléganőjéért.
2011. febr. 26. 20:32
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak nálunk is így volt.Először még én hittem magam paranoiásnak aztán rájöttem,hogy a francokat:(
2011. febr. 27. 11:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Mikor elment mindíg fogat mosott, ráadásul rágózni is kezdett!
2011. febr. 27. 14:45
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Lassacskán kezdte elhagyni a becézgetéseket, alig volt témája, mindig én hoztam fel újabb és újabb beszédtémákat ő meg csak: jah, igen, oké... :( Máshogy csókolt, nagyon máshogy. Imádtam a csókjait, de az utóbbi időben teljesen más volt, nem azt mondom, hogy rossz, de nagyon más. És mikor a csók után belenéztem a szemébe zavartan elfordította a fejét. Előtte mindig viszonozta a pillantásomat, és mindig mosolygott.

Pluszban szét volt esve, mindig fáradt volt. Meg az én volt barátomnál jelentkeztek a bűntudat jelei. Bizonytalan volt, nem tudta hogyan tovább.

Nekem az volt a mázlim, hogy volt egy közös barátunk, aki összehozott minket, és neki elmondta a barátom hogy megcsal engem, ő meg nem tudta végignézni, hogy ezt teszi velem. Úgy érezte jogom van tudni, próbálta rávenni az exemet hogy mondja el nekem, de ő túl gyáva volt, úgyhogy közös baráttól tudtam meg . Végül bevallotta a barátom is, de még akkor sem tudta mit akar pontosan, mármint hogy vége legyen-e köztünk vagy sem. Segítettem neki a döntésben: becsaptam az orra előtt a kapuajtót. :)

Bocsi, ha sokat írtam.

2011. febr. 27. 15:18
 15/21 anonim ***** válasza:
15:18: jól tetted, gratulálok! Ha visszamegy könyörögni, nehogy visszafogadd!
2011. febr. 27. 15:22
 16/21 anonim válasza:
100%
Hajszál a ruhán heti szinten ugyan az a haj!Jé ez nem az enyém,mert az enyém sötét színű!Biztos az öltözőben ragadt rám!Majd,itt egy hajgumi az ülés alatt?Az biztos a tied!Enyém? Nem emlékszem,hogy lenne ilyen.Megint,sokáig melóztál?Túlóra tudod!Aztán durvult.Bementem a melóhelyére,nincs bent szabit vett ki.Jaa?És egyre rosszabb és rosszabb,és beigazolódott.Ez van mindenkinek más az elő jele,résen kell lenni az biztos,de ha vinni akarják úgy is viszik,ha nem,a kapcsolat legtöbb esetben nem lesz olyan soha, mint előtte.
2011. ápr. 5. 14:42
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,szép napot mindenkinek :)
2011. aug. 26. 19:34
 18/21 anonim ***** válasza:
A volt barátomnál az volt a furcsa, hogy minden délután kb taliztunk suli után aztán egyszer lemondta, mert "rosszul" érezte magát meg beteg. Egy haverom kivitt hozzá és akkor is furcsa volt. Aztán szünetet kért, mondanom sem kell ki voltam teljesen lelkileg. Aztán 1 hét után jött hogy próbáljuk meg stb. Majd nem telt el egy hét és szakított velem. Akkor rákérdeztem, hogy megcsalt-e. A szemembe hazudott, de tudtam hogy valami nem oké. Éreztem legbelül. Aztán egy bulin egyik haverja mondta el. Megpofoztam ott a többiek szeme láttára. Jól esett és utána sokkal könnyebb lett a szívem. És összejöttem egy tuti pasival később, akivel azóta is együtt vagyok:) 19/L
2012. aug. 25. 21:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Meztelen, felmeztelen nokrol lattam fotokat a telojaban, amikor nezte az emailjet. Azt mondta, egy baratja kuldi... Mar akkor tudtam, hogy hazudik! Aztan megtalaltam egy szexpartnerkereson. Azonnal kirugtam. Aznap el kellett koltoznie. Meg a zarat is leCsereltem az ajtomon. N
2015. máj. 5. 12:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Úgy jöttem rá, hogy elmondta, amikor szakítottam vele. Azért lett vége, mert elhidegültünk egymástól. Ha bensőségesebb lett volna a viszony, esélyesebb lett volna, hogy kiszúrom, bár állítólag csak egy alkalom volt. Nem az volt az érdekes, hogy megcsalt - a végét járta a kapcsolatunk, nem is haragudtam igazán, bár jól sem esett -, hanem hogy szerinte kár lett volna szakítani. Ezek szerint neki tökéletesen megfelelt volna egy kihűlt kapcsolat és mellette a csajozás. Mondtam, kösz nem, ezt megoldod nélkülem is.
2016. jan. 20. 05:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!