Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen engednéd el a lányodat a barátjához aludni? (min. életkor)
16 évesen szerintem hívd át párszor a fiút, ismered meg alaposan, és ha úgy érzed bízhatsz benne, enged meg h ő aludjon nálatok először. És ha megvolt ez 3-4 és minden rendben volt, sztem elengedheted. (Ha 2 éve együtt vannak és dugni akartak volna már megtették volna vagy már meg is tették, ne aggód túl a dolgot, mert még mindig jobb ha otthon csinálják mint egy kocsiban vagy egy suli WC-ben)
19|F
Én 20/L vagyok, 16 évesen alhattam először a barátomnál, pár hónapja jártunk akkor (összesen 2.5 évig) és láttam anyukámon, hogy félt, pedig bemutattam a barátomat, meg minden, mindig nyíltan beszéltünk a szexről, és mondtam, hogy ne aggódjon. Nem is akkor szexeltünk először, hanem teljesen spontán egy délutáni alkalommal, és szép emlék volt. Viszont kicsit féltem anyának elmondani, nehogy megharagudjon, de nem lett belőle gond.
Szerintem engedd el nyugodtan, de beszélj vele a fogamzásgátlásról, vegyél nekik óvszert - tök drága, és olyan hálás voltam apámnak amikor vett :D - szóval ne legyenek hiányosságai a szexről, akkor tényleg nincs mitől féltened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!