Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hány évesen engednéd el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen engednéd el a lányodat a barátjához aludni? (min. életkor)

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 18:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen szerintem hívd át párszor a fiút, ismered meg alaposan, és ha úgy érzed bízhatsz benne, enged meg h ő aludjon nálatok először. És ha megvolt ez 3-4 és minden rendben volt, sztem elengedheted. (Ha 2 éve együtt vannak és dugni akartak volna már megtették volna vagy már meg is tették, ne aggód túl a dolgot, mert még mindig jobb ha otthon csinálják mint egy kocsiban vagy egy suli WC-ben)

19|F

2011. febr. 20. 20:20
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Értsétek már meg, hogy nem csak akkor lehet terhes a csaj, ha a barátjánál alszik! Szexelni nem csak este lehet! Az megtörténhet fél óra alatt is, úgy, hogy észre sem veszed. Én 16 évesen alhattam először a barátomnál. Anyukám tudott róla, megengedte. Soha, de soha nem kellett eltitkolnom, hogy mikor kivel és hova megyek. Érdekes, nem lettem terhes. Sőt, az iskolát is befejeztem. Volt, hogy iskola után a barátomhoz mentem, ott voltam nála egész délután és egész éjszaka, és utána reggel tőle indultam suliba. Az én anyám megbízott bennem, hogy nem fogok lógni, meg fogom csinálni a leckémet, és beveszem a fogamzásgátlómat. Miért jó az, ha nem bízhat meg benned a lányod? Miért jó az, ha hazudnia kell, hogy hova megy? Ha stikában az árokparton, kutyafuttában csinálja, sokkal nagyobb a veszélye a fertőzéseknek, és egyéb következményeknek. Miért nem lehet megteremteni a nyugodt körülményeket, hogy a gyermeked felfedezze a testi örömöket? Egyébként nem életkorhoz van kötve, hanem ahhoz, hogy a párocska milyen agyi szinten van. Ha felfogják azt, hogy védekezni kell, és az ottalvás nem megy a tanulás rovására, ismered a srácot, akkor nyugodtan megengedheted. 22/N
2011. febr. 21. 00:41
 23/24 anonim ***** válasza:

Én 20/L vagyok, 16 évesen alhattam először a barátomnál, pár hónapja jártunk akkor (összesen 2.5 évig) és láttam anyukámon, hogy félt, pedig bemutattam a barátomat, meg minden, mindig nyíltan beszéltünk a szexről, és mondtam, hogy ne aggódjon. Nem is akkor szexeltünk először, hanem teljesen spontán egy délutáni alkalommal, és szép emlék volt. Viszont kicsit féltem anyának elmondani, nehogy megharagudjon, de nem lett belőle gond.

Szerintem engedd el nyugodtan, de beszélj vele a fogamzásgátlásról, vegyél nekik óvszert - tök drága, és olyan hálás voltam apámnak amikor vett :D - szóval ne legyenek hiányosságai a szexről, akkor tényleg nincs mitől féltened.

2011. febr. 21. 18:05
 24/24 anonim válasza:
ha már legalább fél éve együtt van barátjával..de legyen min. 15 éves!
2011. febr. 21. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!