Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire figyeljek oda? A régi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire figyeljek oda? A régi kapcsolataim eléggé zátonyra futottak, nem szeretnék olyan hibába esni mint azok. Adjatok tanácsot!

Figyelt kérdés

Volt 2 hosszútávú kapcsolatom is, az egyik 3év 8hónapig tartott a másik egy félévig.

Mindkettő kapcsolatból én léptem ki.

Nagyon sok hibát követtem el, hajlamos vagyok féltékenykedni, hisztizni na és persze birtokolni a páromat.

Tisztába vagyok vele hogy ez nagyon rossz tulajdonság.

Nagyon szeretethiányos vagyok, és nagyon tudok szeretni, ami jó.

A több éves kapcsolatomban elbírtam viselni hogy pórázon tartson, de már a félévesben nem,mert hogy ő pórázon tartott de nem adott nyújtott számomra programokat.

Én szeretek élni, és szeretek szórakozni járni,társasági embernek mondanám magam.

Na de a lényeg, most ismerkedő státuszban vagyok egy fiúval, ő 21éves nagyon kedves, vicces helyes egyszerűen az ideálom.

De érzem hogy vissza kell fogjam magam, hogy nem láncolhatom magamhoz!Tegnap moziba voltunk, ránézett a telefonjára, véletlen belement a hívás menüben és láttam ott egy lány nevet, majdnem rákérdeztem hogy ő ki,és tudom nem tartozik rám, és inkább nem tettem.

Nem szeretném elszúrni ezt a fiút.

És nagy energiára és önuralomra van szükségem hogy megváltozzam, ha ebből a kapcsolatból jót akarok kihozni.

Bár szerintem már ez egy kis siker hogy felismertem a hibáim.

Sajnos a legjobb barátnőm is eléggé féltékeny és birtokló tulajdonsággal rendelkezik, tőle nem tudok tanácsot kérni,de még őt is kinevetem hogy szegény fiút hogy birtokolja és hogy milyen féltékeny.

Na de szeretném ha néhány tanáccsal ellátnátok.

Köszönöm szépen aki elolvasta és ír :)

18/L

2011. febr. 20. 16:21
 1/1 anonim ***** válasza:

én is ilyen voltam.. egészen addig amíg halálosan szerelmes nem lettem, de úgy tényleg igazából. akkor valahogy teljesen megváltozott minden, nem akartam birtokolni és magamhoz láncolni, örültem, hogyha volt programja nélkülem, mert tudtam, hogy akkor majd csak jobban örülni fog ha lát.

rájöttem hogy teljesen felesleges féltékenykedni, mindenkinek csak ártok vele..

2011. febr. 20. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!