Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy összejöjjek vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy összejöjjek vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval kb. 3 hónapja egy rendelőben ahova havonta vissza kell járnunk megpillantottam egy lányt, aki számomra nagyon szimpatikus volt, 2-3 alkalommal mellém ült le a félig üres terembe, egyik alkalommal a "kis könyvét" amin rajta volt a neve szinte a képembe nyomta, vártam 2-3 hetet és felvettem MSN-re ( A címét 1 kapcsolattartó portálról néztem le ), amint felvettem rám írt, hogy szia ki vagyok mit szeretnék, bemutatkoztam aztán ecseteltem a felé érzett szimpátiám, sajnos ő nem emlékezett rám, de azóta mióta felvettem 4-5 alkalommal mondhatni egész szépen elbeszélgettünk. Mióta ezek a beszélgetések megtörténtek 2× voltunk orvosnál de sajnos mindig elkerültük egymást. (persze véletlenül sajnos.. nem direkt.) MSN-en sajnos nem lehet csak úgy ráírni, hogy "Szia Mizu?". Mert hát ez elég nyomulós duma és egyben primitív is, ha szabad ilyet mondanom. Közös témánk sajnos nincs mivel nem ismerjük egymást annyira.

Szóval várom az épkézláb elit ötleteket, hogy ti mit csinálnátok?

Elsőre moziba vagy jégkorizni,kikapcsolódni valószínű nemfog elmenni egy olyan emberrel akire nem emlékszik...

A rendelőbe meg azért nem szólítottam le mert kb. 50 ember hallotta volna mondanivalóm és hát 50 ember előtt befürdeni nem egy kellemes dolog így az MSN-es dolog egyszerűbbnek tünt. És a leányzó is fiú téren elég visszahúzódónak mutatkozik

Egy igen körültekintő és gátlásokkal teli ember vagyok szóval olyan ötleteket várok amik nem túl extrémek.

(Én 18 ő 16 éves, és 5-6 percre lakik tőlem.)

2009. febr. 14. 01:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom hogy az ilyen MSNes-felvevéses dolgok kvázi-ismeretlenekkel olyanok, hogy ha nem fejlődnek tovább személyes talivá elég hamar, akkor nem sok esély van utánamár. biztos van kivétel de én így voltam többször is pasikkal. még ha gátlásos is vagy, sztem kérdezd meg hogy nincs-e kedve meginni egy kávét mert szimpatikus neked de így msnen nem az igazi. egy kávé nem túl nagy ügy ha közel lakik főleg, és látja is hogy tényleg érdeklődsz, és nem egy virtuális világban élsz vagy hogymondjam... szal hogy msnen kívül is kíváncsi vagy rá :) add magad, és ha összeilletek akkor nem lesz gond :)
2009. febr. 14. 08:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg még 1x-2x olyan jól lebeszélgetni vele msn-en, és amikor már tényleg kezditek egymást jobban megismerni, beszéljétek meg, hogy a következő alkalommal, amikor mennetek kell, fussatok össze a rendelőben.
2009. febr. 14. 19:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Hány éves vagy?

Szerintem jó ötlet lenne ha msn-en esetleg még beszélgetnétek többet, aztán felhívhatnád telón, ha megadja neked a számát. Én társkereső oldalon ismertem meg a barátom akivel 1 éve együtt vagyunk, és mi is msn-en kezdtük a beszélgetést.

Ha már beszélgettetek egy-két alkalommal, akkor sztem nyugodtan megkérdezhetnéd tőle hogy nem e lenne kedve elmenni veled például sétálni, vagy moziba, esetleg beülni egy sütire valami cukrászdába. De mindezt már akkor, ha van róla valami fogalmat hogy mit szeret és mit nem...

Érdemes lenne tőle kérdezgetned olyan dolgokat, ami kapcsolatos olyan hellyel ahova vinni szeretnéd első randira. Akkor megtudnád még csak utalva rá, hogy tetszene e neki az ötlet. Ha minden oké, akkor pedig csak így tovább...

Drukkolok!

Ügyes légy!:)

2009. febr. 19. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!