Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet megtudni egy kapcsolat elején, hogy a nő a "pénzre" hajt, vagy rám?
Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 14:03
11/12 anonim válasza:
"Csakmert egy lány szegényebb mint te, és nincs neki anyuci-apuci után millió dolláros villája, kocsija, attól még ő is tud szeretni."
De csak a gazdagot tudja szeretni, mert a szegény "nem elég jó". Nem kell a szöveg! Az elején adja ki magát csórónak és egy fillért se költsön a cicára! Csak akkor szabad vele próbálkozni ha csórón is megfelelsz neki!
De az a biztos ha szintén gazdag lányt keres mert ott ez gyakorlatilag fel sem merül.
12/12 anonim válasza:
Off tudom, de kedves utolsó, ezt hagy kérjem ki a "szegény" réteg nevében!!! Nekem sosem volt anyuci és apuci pénze, nem tömték a zsebem, az összes pénzem, utazásom, mindenem a saját ösztöndíjamból, saját keresetemből, szülinapi pénzekből lett összespórolva! Nem nélkülözök, de rengeteg dolgot nem tehetek meg, amit mondjuk egy "felsőbb rétegben élő" megtehet... Ettől függetlenül baromira nem érdekel, hogy hány millió lapul adott srác bankszámláján... nem érdekel, hogy eltud-e vinni a Kanári-szigetekre nyaralni, mert itthon sem ezt láttam, és nem ilyen értékrendet tanítottak nekem, amivel szerintem még nagyon sokan így vannak! Szerintem egy pénzes pasi tartsa magát a földön, ne szálljon el, ne akarjon drága ajándékokkal megvenni egy nőt, ne akarjon felvágni a vagyonával, és képes lesz egy átlag lány is belé szeretni mindenféle hátsó szándék nélkül! Kérlek ne általánosítsunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!