Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak miért van ez nagyon szeretnék már fél éve a barátomtol egy aranygyürüt, de nem kaptam meg és már szinte betegesen nézekminden aranygyürüt volt hogy sirtamis mit csináljak?
hát: aranygyürűt ha szeretnél, akkor azért szeretnél, mert szeretnéd ha feleségül kérna, vagy legalábbis eljegyezne-vagy ha ezt nem szeretnéd, akkor te szerintem mindenképpen ettől a gyűrűtől várod szerelmének bizonyosságát. ha a házasság témája még fel sem vetődött, akkor nem értem, hogy miért nem jó neked egy egyszerűbb gyűrű is? szóval ez nem túl szimpatikus a részedről, hogy neked egy aranygyűrű kell. azok valóban drágábbak. neked az olcsóbb is jobb lenne, mert ilyen görgöcsen ragaszkodsz egy tárgyhoz?
azok az ismerőseid, akik gyűrűt kaptak, biztosan komolyan terveznek valamit. neked valószínűleg ez fáj, hogy a te nem látsz a barátod részéről ilyen terveket. vagy a te baráti körödben valami aranygyűrű mánia van.
másmilyen ékszerrel bizonyára meglepne, ha utalnál rá.
mellesleg én nem tudok így erőszakosan kérni valamit. finoman lehet jelezni a vágyaidat, máshogyan számomra például visszataszító, ha egy nő kéreget a barátjától.
(lány voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!