Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak miért van ez nagyon szeretnék már fél éve a barátomtol egy aranygyürüt, de nem kaptam meg és már szinte betegesen nézekminden aranygyürüt volt hogy sirtamis mit csináljak?
Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 22:32
2/15 anonim válasza:
Milyen gyűrűt? Jegygyűrűt vagy sima aranygyűrűt? Miért kell ezért sírni? Kérd a szülinapodra vagy holnap Valentin nap.. Mondd a párodnak, hogy nagyon szeretnéd! Persze, ha 100.000-es gyűrűt néztél ki magadnak, ne csodálkozz, hogy nem kaptad meg! :)
Üdv: Haven 23/L
3/15 A kérdező kommentje:
csak sima gyürüt és elég lenne egy 6ezer ftos is...
am kértem már névnapomra meg karácsonyra is...most is kértem de ...
2009. febr. 13. 22:58
4/15 anonim válasza:
Komolyan ennyire fontos egy gyűrű??? Vedd meg magadnak, ha annyira kell. (bocsi, ha bunkó vagyok..)
5/15 anonim válasza:
Ha megmondod neki, hogy ennek te menyire örülnél, akkor biztos megvenné. 5-10000Ft annyira nem nagy pénz, ha ekkora örömöt okozhat vele neked.
6/15 anonim válasza:
Akkor nem tudom.. Előfordulhat, hogy pénze.. nem? Még 6.000Ft-ja se.. Szerintem ne hiztizz, majd megkapod előbb-utóbb.. jó esetben..
De szerintem felesleges sírni! Főleg egy gyűrű miatt!
Üdv: Haven 23/L
8/15 anonim válasza:
én csak olyant vennék a csajjomnak :( de az meg nem akar gyűrűt.. ha vennék is félek hogy nem hordaná... --Chocky--
9/15 A kérdező kommentje:
hát ezaz hogy nem és rosszul esik nagyon hogy akik a köreinkben vannak a rokonai a barátok stb mind megvették a gyürüt ...és ez rossz nem magamnak szeretném megvenni
2009. febr. 13. 23:18
10/15 anonim válasza:
De most komolyan, ez olyan fontos? azért mert már másoknak is van? Nem az a lényeg hogy szeretitek egymást, csak az hogy legyen gyűrűd? Ezt nem igazán értem. Attól hogy esetleg vesz neked gyűrűt még nem biztos hogy szeret. Szóval ezen el kellene gondolkodnod. Egyébként meg ha kérted és nem vett, talán arra tartogatja, hogy ha majd meg akarja kérni a kezed, de még nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!