Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költözzek vagy ne? 17 éves vagyok, a barátom 25.2 és fél éve vagyunk együtt.
Figyelt kérdés
Szeretné, ha hozzá költöznék (egyedül lakik). Nem lenne gond iskolaváltással, mert magántanuló vagyok a sok utazás miatt (gyakran vagyunk együtt külföldön). Az osztályozó vizsgáim mindig 4-5 körül vannak, szóval a tanulást sem hanyagolom el. Nagyon sokat vagyok vele, de mégis azért teljesen más együtt lakni. Nagyon szeretnék vele élni, de attól is félek, hogy azt mondanák csak azért lakom nála, hogy eltartson, meg szép nagy házban lakhassak:S2009. febr. 13. 21:27
11/11 A kérdező kommentje:
Nem másra akarom hárítani...CSAK érdekelt a véleményetek...
Szüleim rám bízták a döntést, elfogadják a barátomat, és szeretik. Tudják, hogy mennyire imádjuk egymást, ezért azt mondták, amíg ugyanilyen jól tanulok nála lakhatok. Mondjuk most is szinte már együtt élünk:D
2009. febr. 14. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!