Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok fiúk nem szeretnek vagy szeretnek diszkóba járni?
ki nem állhatom azokat a helyeket. igénytelen bömbölő zene megy, tömeg van, cigifüst, a lerészegedésről meg a d*gásról szól az egész. tiszta Szodoma és Gomorra.
habár a minap haveromtól megkaptam, hogy nyugdíjas vagyok, mert folyton zsörtölődök meg elégedetlenkedek... :D
(szinte sose írom oda, de most talán van információértéke) 21/f
Aki szereti azt a zenét, az szeret. Én például igen, ráadásul a társaság is jó, akivel járni szoktam.
Az, hogy milyen zene igénytelen, azt ne keverjük ide. Kinek a pap, kinek a papsajt.
Hat ez aranyos, nyugdijas!
En a haziasszonyt szoktam megkapni. Elso voltam.
Én mindig is rühelltem..
Zsúfolt - mozogni nem lehet, csak lökdösődni.
Füstös - levegőt kapni nem lehet..
Hangos - kommunikálni, beszélgetni nem lehet.
Az ilyen helyeket nem csodálom, hogy nem lehet pia/drog nélkül elviselni... furcsa dolog ez a bulikultúra..
Messze elkerülüm ezekt a helyeket.
21F
Nemtom egyszerűen hülyeségnek tartom az egészet ha olyan kedvem van, akkor áthívom a haverokat, és a nagy hangfalon azt hallgatunk, amit akarunk.
14/F
Egyetértek 00:07-essel. :) Én is megkapok ilyesmiket, de ha nem élvezem, nem fogok pár idióta kedvéért bulizni járni. :D
Ami még szóba jöhet, az egy koncert (rock), de az is néha elég rossz, mikor a nyakamba liheg pár részeg. :D Életemben nem szagoltam olyan büdöset, mint egyszer egy koncerten. Egészen addig nem hittem, hogy lehet hagymából pálinkát főzni...
16/L
(és nem rocker :D )
Én a diszkóba a zene miatt megyek pontosabban azért, hogy barátokkal barátnökkel táncojunk pár órát kikapcsolódjunk, de semmiképp nem ismerkedni stb.(igénytelen zene az hülyeség akkor csőlátású vagy mert sok diszkó van és sokféle zenét játszanak hpuse trance r&b akár dubstep vagy drum n bass tény, hogy deathmetalt kevés helyen de ha csak 1féle ilyen szélsőséges stílust kedvelsz te vagy igénytelen)
Amikor tehetem hétvégén elmegyünk pár órára valami diszkóba hétköznap pedig beülünk 1 kávéra sörre a barátokkal vagy 1 filmre.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!