Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más néven szólított a pasim. Ilyenkor mi a helyzet :S?
... igazából még csak másfél hete vagyunk együtt. És ha részeg vagy esetleg füvezik is mellé, akkor alapból (nyilván) kicsit másabb, de mikor tegnap este 2szer is más nevet mondott, kicsit kiakadtam.
Tudom, hogy szeret, vagyis kezd, és , hogy különlegesnek tart, ez egy hosszú történet. Az életstílusa viszont olyan, hogy több csajt tud maga mögött, mint szelet kenyeret. Tudom, hogy meg akar velem állapodni, hiába csak 20 éves, érzem, hogy a feje lágya kezd benőni, mégis ezeket a baklövéseket nem tudom mire vélni.
Veletek fordult már elő ilyen?
Mi a véleményetek?
Te tudod......bár szerintem nem lesz sok örömöd ebben a srácban....mármint valós örömöd..
De ne legyen igazam.
jó látni, hogy van néhány válaszadó, aki hasonló véleményen van, mint én (talán kicsit érdesebb stílusban megfogalmazva:D).
azt egy picit szomorúbb látni, vagy inkább belegondolni, hogy milyen naívak lesznek egyes emberek, ha súgnak nekik pár szép szót. abba meg pláne, hogy az egész társadalom ilyen szerepkörbe süllyed (naívák és "életművészek").
-az előbbi elcseszett idealista-
okés, persze, egy szóval sem mondtam, hogy minden 100%-os, ezért merészeltem kiírni ide a kérdést egyáltalán..
nem kell rögtön lehurrogni őt se, mert itt nem az életén van a hangsúly. én konkrétan a kérdésre szerettem volna választ, nem életvezetési tanácsot kértem.
amúgy 19 vagyok, és nem lennék vele, ha nem küzdött volna meg értem 3 pasival is egy fél év alatt.. épp az életstílusa miatt nem akartam összejönni vele, aztán úgy voltam a dologgal, hogy talán ha az ilyen fiúk igazán szerelmesek lesznek/lehetnek, akkor megváltoznak. de ez nem naivság. együtt vagyunk, jól érezzük magunkat. CSAK belecsúszott ez a baki.
nem vagyok már 16 éves csitri, hogy minden szarral be lehessen etetni, ha meg hibáztam, hogy összejöttem vele akkor bumm. néha ilyen is kell az életben, de annak semmi értelme nincs, hogy meg se próbáljak boldog lenni kicsit. köszöntem mindenkinek a válaszokat, tényleg.
elég is volt.
az emberek alaptermészete véleményem, és tapasztalataim szerint nem változik. ergo nehéz dolgod lesz, ha kertvárosi mintaapát akarsz belőle csinálni.
-idealista-
Én is hittem sok mindent a volt pasimról.. biztos voltam benne, hogy nem lesz semmi baj, eleresztettem a fülem mellett azokat a pletykákat, hogy túlzottan is szereti a lányokat, volt hogy több csaja is volt egyszerre.. úgy tűnt, odavoltunk egymásért első látásra, sőt másodikra és sokadikra is. Amikor összejöttünk, kb 1 hét telt el, amikor megtudtam hogy egy este alatt hány csajjal megcsalt. Részegen persze.. Ott abban a pillanatban jöttem rá, hogy ha lehet is valakin változtatni hát az k*rva nehéz. Nekem nem sikerült.. utána persze bocsánatkérések garmada, bla bla bla, barátok hívtak fel (vele nem voltam hajlandó beszélni) próbálták elmagyarázni hogy szeret, meg stb. Vele is beszéltem végülis, egy mondat alatt leszűrtem hogy a dolognak semmi esélye.
(De legalább jól elküldtem a halálba. xDD Na igen, kicsit felhúztam magam amikor kiderült hogy 5 csajjal félrekavart..:D)
Attól, hogy nem tetszenek a válaszok, még nem kell megsértődni. És tényleg eléggé naivan gondolkodsz a korodhoz képest. Sok embernél már a 2. találkozás alkalmával is kizáró tényező, ha a leendő partnere nem bírja megjegyezni a nevét, nemhogy másfél hét után... Ha ennyire nem képes, akkor mégis mit vársz el tőle??? Hogy szobatiszta legyen? Vagy mi az a minimum követelmény, aminek meg kell felelnie egy fiúnak nálad?
A kedvenc részem viszont az, hogy azt írtad "Tudom, hogy szeret". Tudod kik mondják ezt? Ez a naiv lányok/nők legfőbb jelmondata, ha részegen hazajön a férjük a kocsmából és kiüti a fogukat, akkor is ezt mondják, hogy "Tudom, hogy szeret, de akkor pont rossz kedve volt/ivott/összeveszett az anyjával stb. stb."
Közben dehogy tudják, csak azt szeretnék, ha így lenne, és a naivságukból fakadóan végül el is hitetik magukkal, hogy tényleg szeretik őket és a párjuk nem is olyan rossz ember, és egy légvárat építenek fel a fejükben.
Ugyanez a jelenség figyelhető meg "nagyban" azoknál, akiket már évek óta testi-lelki terrorban tart a férjük/élettársuk, hogy miután alaposan elbánnak velük, még ők keresik a kifogásokat a párjuk számára, hogy "biztos nem úgy gondolta és szeret", mert ők egyszerűen kénytelenek kitörni a saját álomvilágukból és szembenézni a nem is olyan rózsás valósággal...
Mi csak figyelmeztetni akarunk. Ha neked megér egy próbát, akkor hajrá, de vigyázz, hogy ne ess abba a csapdába, hogy nem akarod észrevenni a valóságot!
U.i.: A fogamzásgátlásra külön figyelj oda (a megszakítás nem védekezés), mert az ismerős fűfejnek így sikerült be egy ikerpár...
utolsó, ezt jól összefoglaltad (és fogalmaztad meg). ment a mancs.
-idealista-
"És ha részeg vagy esetleg füvezik is mellé,..."
"tegnap este 2szer is más nevet mondott.."
"több csajt tud maga mögött, mint szelet kenyeret."
"Tudom, hogy meg akar velem állapodni, hiába csak 20 éves, érzem, hogy a feje lágya kezd benőni,..."
Te nem érzel ezek között némi ellentmondást?
Ha nem, akkor megérdemled a fickót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!