Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más néven szólított a pasim....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más néven szólított a pasim. Ilyenkor mi a helyzet :S?

Figyelt kérdés

... igazából még csak másfél hete vagyunk együtt. És ha részeg vagy esetleg füvezik is mellé, akkor alapból (nyilván) kicsit másabb, de mikor tegnap este 2szer is más nevet mondott, kicsit kiakadtam.

Tudom, hogy szeret, vagyis kezd, és , hogy különlegesnek tart, ez egy hosszú történet. Az életstílusa viszont olyan, hogy több csajt tud maga mögött, mint szelet kenyeret. Tudom, hogy meg akar velem állapodni, hiába csak 20 éves, érzem, hogy a feje lágya kezd benőni, mégis ezeket a baklövéseket nem tudom mire vélni.

Veletek fordult már elő ilyen?

Mi a véleményetek?

2011. febr. 19. 23:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
63%
Nekem néha még a saját osztálytársaim neve sem jut eszembe 4 év után, józanon. Betépve/berúgva meg pláne van, hogy kimegy a fejemből az ismerőseim neve. Az is lehet hogy csak görcsölt a srác.
2011. febr. 19. 23:31
 2/20 anonim ***** válasza:
59%

1.: v 1 régebbi csaj és úgy eszébe jutott és véletlenül úgy hívott 2.: v ilyen cool a névmemóriája 3.: szimpla baki :D

velem is elő fordul semmi különöset nem jelent

19F

2011. febr. 19. 23:31
 3/20 Panda Péter ***** válasza:
100%

idevágó sorozat-idézet: imádom a gyerekeket. tele vannak reménnyel... :D

a válaszom: ne legyél már naiv!

a véleményem: tényleg igaz, hogy a mai fiatal lányokat ilyen könnyen meg lehet vezetni? meg hogy tényleg ilyen a mai lányok ízlése? simán összeállnak egy alkoholista füvessel? a régimódi, illem- és tisztelettudó romantikus szemléletű fiúk meg előbb utóbb kihalnak, mert nem lesz rájuk igény..

-egy elcseszett idealista-

2011. febr. 19. 23:34
 4/20 anonim ***** válasza:
88%

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:34

ácsi azt nem mondta h alkesz lenne :D bár sejteti h másfél hete járnak és ilyen álltalánosságba beszél a fűről és a piáról hát ő tudja..

19F

2011. febr. 19. 23:38
 5/20 Stojkovic ***** válasza:
100%
Dehogy fog benőni a feje lágya...Ne legyél már hülye (bocs a kifejezésért). Ha neked ez a stílus kell, akkor nem gond....lesznek még érdekesebb dolgok is később. Ha viszont valami értelmes, és nem ilyen semmirekellő ember kell neked akkor ne szánj rá több időt. Azért szólít más néven mert szimplán hülye. Ennyi.
2011. febr. 19. 23:42
 6/20 A kérdező kommentje:

a fű nem rendszeres nála, kivételes eset volt. a pia meg... hát kicsit ittunk, előfordul...

hát remélem, hogy nem jelent semmi rosszat, vagy bármit, csak azért zavar, hogy annak ellenére, hogy tudom, hogy amit mond, amit akar tőlem, azt őszintén mondja, és mégis csinál egy ilyen csúnya bakit.

no mindegy, majd alakul.

2011. febr. 19. 23:43
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem ártana aids tesztet sem csináltatni vele és veled is. Ez a kenyeres hasonlat nem volt túl bizalomgerjesztő,ha részegen befüvezve a nevedet sem tudja,akkor biztos nem egy bajnok ilyen állapotban gumi felhúzásból sem.

A neves kérdésre visszatérve, aki tudatmodósító szereket használ,az ne csodálkozzon,ha nem jár az agya rendesen.

2011. febr. 19. 23:47
 8/20 A kérdező kommentje:

kedves utolsó válaszoló.

nem szexeltünk, mert én nem díjazom, ha füvezik és ezt tegnap este óta már ő is tudja. :) tehát az aids teszt felesleges :)

2011. febr. 19. 23:48
 9/20 anonim ***** válasza:
82%
Neki nem felesleges,neked igen.
2011. febr. 19. 23:50
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha több csajt, mint szelet kenyeret tud maga mögött, akkor érdemes lenne elrángatni egy STD-szűrésre mielőtt felcsináltatod magad vele, mert a végén még elkapsz valami "vidámságot"...

Amúgy kíváncsi vagyok, hogy mit dolgozik/tanul a srác, mert az összes ilyen "életművész", akiket ismertem SEMMIRE sem vitték az életben. Éltek a kis mesevilágukban, hogy ők mekkora különleges művészlelkek, a valóságban pedig utolsó senkiháziak.

Amúgy a naivitásodból ítélve 16-18 között lehetsz, az ilyenek meg pont emiatt, a hozzád hasonló lánykákat döngetik, mert pár szép szó és "komoly" ígéret és terpesztenek is (tisztelet a kivételnek).

2011. febr. 19. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!