Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyan van, hogy "szánalom-csók"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan van, hogy "szánalom-csók"?

Figyelt kérdés

Leírom a sztorit, lehet kicsit hosszú lesz:

Nos megismerkedtem egy lánnyal idestova 3 hónapja. Most van/volt az első komolyabb összezördülésünk, de eléggé durvára sikeredett. Azon kaptunk össze hogy én mindig megpróbálom kioktatni őt, illetve tanácsokat adni neki állandóan.

De leszögezte, hogy rossz napjai vannak mostanság, és eléggé meg van inogva lelkileg.

Leírom szó szerint mit mondott:

"Felejtsük el ezt a mai találkánkat, és kezdjünk tiszta lappal, nem látod át a dolgokat."

Sőt még az utcán (sétáltunk), is majdnem jelenetet rendezett, hogy hogy lehetek ennyire nyugodt.

"Nem is értem, hogy két ennyire különböző ember mint mi, hogy találhatott egymásra."

Szóvá tette, hogy több szeretetre van szüksége, illetve figyelemre, meghogy igazán felhívhatnám én is párszor...

Tali végén ugyan volt smaci, de úgy éreztem "szánalom" smaci volt, nem volt őszinte...Magához ölelt, megcsókolt, de mintha valami hiányzott volna.

Nem tudom mit tegyek, eleinte ő akarta jobban a kapcsolatot, most pedig már én, és félek hogy megint összetörik a szívem.

17/L

19/F

2011. febr. 19. 19:22
 1/9 Moszuke ***** válasza:
90%

beszélj vele az érzéseidről, a gondolataidról.

hah.. micsoda tipp mi? pedig ennél jobban nem fogsz kapni.

2011. febr. 19. 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Hajajj...próbálj meg nyugodtabb lenni vele...kedveskedj,hívd el egy normális helyre randizni.Ha jól sikerül érdemes folytatni...
2011. febr. 19. 19:29
 3/9 Panda Péter ***** válasza:
Moszuke tanácsa tényleg jó, és ez magadtól is felmerülhetett volna (a stílus miatt meg plusz pont neki :D)
2011. febr. 19. 19:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem szánalomból volt.

Tudod az érzelmeket, akárhogyan is mondta, nem lehet egyik pillanatról a másikra eltörölni. Annak sokáig nyoma van. Dühös volt rád, de ez nem jelenti azt, hogy ne kedvelne, ne akarna veled lenni.

Viszont próbáld meg átbeszélni vele a dolgokat mert a leírtak alapján én neki adok igazat. Okos lánynak tűnik, nem egy rinyapi**ának, már bocs. Látszik, hogy ő is szeretné helyretenni a dolgokat.

2011. febr. 19. 19:34
 5/9 A kérdező kommentje:

Mi az hogy stílusom? Ennél normálisabban nem tudom leírni.

Azt tegyük hozzá, hogy azért én fuvarozom kocsival szinte mindig, akárhova megyünk, én fizetek minden közös bulink alkalmával.

Sztem ez így van rendjén, nem várom el, hogy ő hívogasson meg.

És nem kioktatást kértem, hanem használható tanácsot.

Elvileg itt beszéltük meg a problémáinkat, én si elmondtam mi bánt, ő is elmondta mi bántja, nos ez lett a vége...:S

2011. febr. 19. 19:36
 6/9 A kérdező kommentje:
78 asnak köszi, az első használahtó válasz ment a (Y)
2011. febr. 19. 19:38
 7/9 anonim ***** válasza:
felelőtlen "embereknél" előfordul, bele se gondol abba amit csinál
2011. febr. 24. 14:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Van hogy csak spontán vitatkoztok és az is lehet szertintem hogy ő ugyan ezt érzi, amit te, de az biztos, hogy ki kell beszélni, minél elöbb, utána sokkal jobb az "egymásra találás" :)
2011. febr. 24. 14:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben voltam én is, szakítás lett a vége.
2011. febr. 26. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!